תפוחי אדמה ופטריות בקארי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

תפוחי אדמה ופטריות בקארי

משום מה רוב האנשים אוהבים תפוחי אדמה בתנור, אני לא אומרת שזה לא טעים אבל אני לא פחות אוהבת תפוחי אדמה על האש בתוספת רוטב. לפני שנים אכלתי באיזה מקום תפוחי אדמה ופטריות באותו תבשיל וזה היה פשוט מעולה הרוטב היה כל כך טוב התפוחי אדמה היו רכים, אנשים לא הפסיקו לקחת עוד ועוד.
אז החלטתי להכין בבית. למה להנות רק פעם אחת ?

4 מנות

מרכיבים:

4 תפוחי אדמה חתוכים
חבילת פטריות שמפיניון
כוס וחצי מים
בצל קצוץ
2 שיני שום
כף רסק
מעט סוכר
כף פפריקה
חצי כפית קארי
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את תפוחי האדמה כ 5 דקות, לבחוש כל הזמן.

2. לפרוס את הפטריות ולהוסיף לתפוחי אדמה יחד עם שאר המצרכים, לבשל על אש בינונית לבחוש מידי פעם ולבשל עד שהכל רך. חסר נוזלים ? תוסיפו מעט

8056 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אסתי : “מעולה! מעולה! מעולה! מעדן.
תודה רבה. כמה פשוט ככה טעים…”

46
תגובות

  הרשם  
עדכן
שושי

היי
האם ניתן להכין יחד עם עוף? כרעיים ושוקיים? אם כן מתי להכניס את העוף? או שמא לפני?

מיכל

היי ניקי
לא מטגנים את הבצל עם התפו”א?

תודה!!

תהילה

היי ניקי האם אפשרי להוסיף עדשים כתומות או ירוקות או שחורות או חומוס .?

אשמח להמלצה

טלי

מתכון פשוט טעים, תודה רבה יצא מוצלח מאוד

ענבל

תודה על המתכון. פשוט וטעים.

גלית25

היי ניקוש מה נשמע?
אני רוצה להכין את המתכון הזה, נראה מעולה! אבל לצערי אין לי רסק עגבניות, אפשר לוותר על זה?

אוריה

אפשר עם פטריות מקופסת שימורים?
תודה