


נתחי פסטרמה עם פלפלים וספגטי
יום ראשון בפתח ארוחת צהריים בדרך. ספגטי פלפלים צבעוניים, אפילו פסטרמה נכנסה פנימה בכיף. הכל מוקפץ יחד במחבת, כמה דקות על האש ומשם הדרך קצרה לצלחת. בתאבון.
4 מנות
מרכיבים:
200 ג’ פסטרמה / נקניק חתוך לרצועות
300 ג’ ספגטי
פלפל אדום גדול
פלפל צהוב גדול
פלפל כתום גדול
כף דבש
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחתוך את הפלפלים לרצועות לטגן על אש גבוהה עד שהם מתרככים.
2. בינתיים להכין את הספגטי לפי ההוראות.
3. להוסיף את הפסטרמה לפלפלים לטגן כדקה להוסיף את שאר המצרכים כולל הספגטי דקה על האש ולהגיש.
שאלות ותשובות:
אפשר להכין בלי הפסטרמה ? אין בעיה
אפשר לשים פרגיות במקום הפסטרמה ? כן
אטריות ביצים הולך ? כן
אפשר להכין בלי הספגטי ? כן
יש לי רק פלפלים אדומים – הולך בסדר גמור
סילאן הולך ? כן באותה כמות של הדבש
אפשר להכין יום מראש ? כן
7677 צפיות 5 צפיות היום
היי ניקי
אפשר עם אורז?
מושלם.. תודה..!
היי ניקי,
האם אפשר להחליף את הדבש ברוטב צ’ילי מתוק?
תודה רבה על מתכונים נפלאים ועל הגוון שאת מביאה.
נקי, שלום.
אולי יש לך מתכון להכנת פסטרמה ביתית?
עשיתי חיפוש ברשת וראיתי הרבה מתכונים, חלקם מסובכים יותר וחלקם פחות.
אני סומכת עליך שאם יש לך מתכון הוא בוודאי הכי מוצלח…
יצא מעדן!!! הכנתי פעם אחת עם נקניקיות ופעם אחת עם פרגיות. מדהים!! תודה!! בזכותך ארוחות הצהריים שלנו מקבלות טעמים חדשים.