נתחי פסטרמה עם פלפלים וספגטי
יום ראשון בפתח ארוחת צהריים בדרך. ספגטי פלפלים צבעוניים, אפילו פסטרמה נכנסה פנימה בכיף. הכל מוקפץ יחד במחבת, כמה דקות על האש ומשם הדרך קצרה לצלחת. בתאבון.
4 מנות
מרכיבים:
200 ג' פסטרמה / נקניק חתוך לרצועות
300 ג' ספגטי
פלפל אדום גדול
פלפל צהוב גדול
פלפל כתום גדול
כף דבש
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחתוך את הפלפלים לרצועות לטגן על אש גבוהה עד שהם מתרככים.
2. בינתיים להכין את הספגטי לפי ההוראות.
3. להוסיף את הפסטרמה לפלפלים לטגן כדקה להוסיף את שאר המצרכים כולל הספגטי דקה על האש ולהגיש.
שאלות ותשובות:
אפשר להכין בלי הפסטרמה ? אין בעיה
אפשר לשים פרגיות במקום הפסטרמה ? כן
אטריות ביצים הולך ? כן
אפשר להכין בלי הספגטי ? כן
יש לי רק פלפלים אדומים – הולך בסדר גמור
סילאן הולך ? כן באותה כמות של הדבש
אפשר להכין יום מראש ? כן