בלינצ’ס פטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בלינצ'ס פטריות

בלינצ'ס פטריות

אצלי זאת מנה ראשונה קלאסית באירוח, קלה ומזה טעימה.

מספר מנות: 8

מרכיבים:

כוס קמח תופח
כוס וחצי חלב / מים
2 ביצים
2 כפות סוכר
כפית שטוחה מלח

מילוי פטריות:
בצל בינוני קצוץ
חבילת פטריות שמפיניון חתוכה גס
1 – 2 כוסות מים
כף קמח
פטרוזיליה קצוצה
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לערבב את על המצרכים לבלילה חלקה ללא גושים. אני מכניסה למיקסר ומקציפה כדקה את הבלילה.

2. במחבת חמה לשים מעט שמן, למלא מצקת ולצקת במרכז המחבת, לנענע את המחבת לכל הכיוונים שהבלילה תתפרס באופן שווה בכל המחבת, כשמופיעות בועיות זעירות והתחתית מזהיבה להפוך את הבלינצ’ס כשמזהיב להוציא לנייר סופג. (הראשון משום מה לא יוצא טוב)

3. לטגן את הבצל עד שהוא משקיף, להוסיף את הקמח ולערבב. להוסיף את הפטריות, מים ותבלינים, לבשל ולהסמיך את הרוטב.

4. לשים שורה מהמילוי לאורך הבלינצ’ס ולגלגל. עוד אפשרות להגיש את הבלינצ’ס עם מילוי הפטריות ליד.

61966 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בלינצ'ס פטריות

גולשים מכינים וממליצים:

מיטל : “חוזרת לעדכן, עשיתי בלי מיקסר ויצא מדהים!! אפילו הראשון…”

מורן : “מתכון פשוט קל וטעים
יצא מוצלח מאוד!
תודה על כל המתכונים שאת מפרסמת תמיד יוצא מצוין :)”

287
תגובות

  הרשם  
עדכן
חני

מה יכול להתאים עם בלינצ’ס חלבי?

אורטל

בוקר טוב
*בלינצס בלי מילוי ניתן להקפיא?
* והאם שאני מפשירה כמה ימים יכול להיות בקירור?
*והאם זה פוגע בטעם ? תודה רבה ויום מבורך

שרי ר

תודה

שרי ר

היי ניקי
אפשר להקפיא? אני בונה על שבועות שיוצא בשישי

אושרית

הי ניקי
איך היית ממליצה לחמם את כל הכמות, כך שגם מבפנים יתחמם?
תודה

1 19 20 21