


בלינצ'ס פטריות
אצלי זאת מנה ראשונה קלאסית באירוח, קלה ומזה טעימה.
מספר מנות: 8
מרכיבים:
כוס קמח תופח
כוס וחצי חלב / מים
2 ביצים
2 כפות סוכר
כפית שטוחה מלח
מילוי פטריות:
בצל בינוני קצוץ
חבילת פטריות שמפיניון חתוכה גס
1 – 2 כוסות מים
כף קמח
פטרוזיליה קצוצה
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח
הכנות:
1. לערבב את על המצרכים לבלילה חלקה ללא גושים. אני מכניסה למיקסר ומקציפה כדקה את הבלילה.
2. במחבת חמה לשים מעט שמן, למלא מצקת ולצקת במרכז המחבת, לנענע את המחבת לכל הכיוונים שהבלילה תתפרס באופן שווה בכל המחבת, כשמופיעות בועיות זעירות והתחתית מזהיבה להפוך את הבלינצ’ס כשמזהיב להוציא לנייר סופג. (הראשון משום מה לא יוצא טוב)
3. לטגן את הבצל עד שהוא משקיף, להוסיף את הקמח ולערבב. להוסיף את הפטריות, מים ותבלינים, לבשל ולהסמיך את הרוטב.
4. לשים שורה מהמילוי לאורך הבלינצ’ס ולגלגל. עוד אפשרות להגיש את הבלינצ’ס עם מילוי הפטריות ליד.
גולשים מכינים וממליצים:
מיטל : “חוזרת לעדכן, עשיתי בלי מיקסר ויצא מדהים!! אפילו הראשון…”
מורן : “מתכון פשוט קל וטעים
יצא מוצלח מאוד!
תודה על כל המתכונים שאת מפרסמת תמיד יוצא מצוין :)”
אפשר להמיק קמח לקמח תפוחי אדמה ?
היי, כמה פטרוזיליה לשים?
הי ניקי, בבקשה תעני מהר כי אני חייבת להתחיל להכין! מה הכוונה לפטריות שמפיניון, פטריות חיות בסלסלה או פטריות בקופסת שימורים?