כרובית מטוגנת בפירורי לחם
תעצרו הכל!! מתכון שחייבים להכין אמאל'ה איזה מתכון אדיר אין כמו כרובית מטוגנת עם פירורי לחם זה נישנוש מעולה, תכינו כמה שיותר זה מתחסל! יש קסם בכרובית מטוגנת שאין באף ירק אחר וזה באמת מתכון פשוט.
כבר שנים כרובית מטוגנת עם פירורי לחם מככבת אצלי אפילו אכלתי אותה במסעדות מנה להיט שלא מפסיקים להזמין אותה, מרגע שתתחילו להכין אותה בבית אהבה מהביס הראשון, מומלץ להכין כמה שיותר תסמכו עליי זה שווה ברמות.
4 מנות
מרכיבים:
כרובית בינונית
2 ביצים גדולות
חצי כפית חרדל
כף רוטב צ'ילי מתוק
חצי כפית פפריקה מתוקה
כף א. מרק / כפית מלח
שליש כפית פלפל שחור
פירורי לחם
הכנות:
1. לפרק את הכרובית לפרחים להרתיח סיר עם מים וכפית מלח לבשל את הכרובית 10 דקות ולסנן.
2. בצלחת עמוקה לטרוף ביצה, חרדל, צ'ילי ולתבל, לטבול את הכרובית ולצפות עם פירורי לחם.
3. לטגן בשמן חצי עמוק עד שמזהיב מכל הכיוונים.
מעולה!
גולשים מכינים וממליצים:
יוכי : "מעדן!! כולם אמרו."
חני : "היי ניקי, הכרובית יצאה טעימה ביותר. תודה על מתכון מוושלם.."
מאיו : "ניקי, יצא מעולה!!
יש לי חברה בריטית שחושבת שאני שף בזכותך!! (ואני ממש ממש לא…)"
אודליה : "הכרובית אמורה להיות תוספת לארוחה העיקרית, הכנתי את הכרובית על פי המתכון הנ"ל והכרובית הפכה לארוחה העיקרית! לא יכולתי להפסיק לאכול, יצא פצצה! מתכון מצויין!! תודה לך"
מירית : "יצא פצצה! כולם זללו. איזה כיף לי!
אפילו הקטנצ'יק הבררן ביקש עוד שניצל עם פרחים..
תודה רבה! אין עליך :)"
אתי : "איזה טעיםםםם
חיפשתי תוספת לארוחת צהריים טיפוסית לילדים של שניצלים וספגטי
הילדים וגם אנחנו טרפנו
טעים מאוד מאוד מאוד ומומלץ
המתכון קל הכנה ויצטרף לאוסף המתכונים ממך"