


כרובית מטוגנת בפירורי לחם
טעים טעים! איזה כיף של נישנוש זה לאכול ישירות מהמחבת.
כרובית זה אחד הדברים הכי טעימים שיש ובטיגון היא פיצוץ של דבר. תכינו הרבה זה מתחסל מהר.
מתכון קל ביותר הצלחה מובטחת הבעיה היחידה שלא תפסיקו להכין….
4 מנות
מרכיבים:
כרובית בינונית
2 ביצים גדולות
פירורי לחם
חצי כפית חרדל
כף רוטב צ’ילי מתוק
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
1. לפרק את הכרובית לפרחים, להרתיח סיר עם מים לבשל את הכרובית 10 דקות ולסנן.
2. בצלחת עמוקה לטרוף ביצה, חרדל, צ’ילי ולתבל, לטבול את הכרובית ולצפות עם פירורי לחם.
3. לטגן בשמן עמוק עד שמזהיב מכל הכיוונים.
גולשים מכינים וממליצים:
יוכי : “מעדן!! כולם אמרו.”
חני : “היי ניקי, הכרובית יצאה טעימה ביותר. תודה על מתכון מוושלם..”
מאיו : “ניקי, יצא מעולה!!
יש לי חברה בריטית שחושבת שאני שף בזכותך!! (ואני ממש ממש לא…)”
אודליה : “הכרובית אמורה להיות תוספת לארוחה העיקרית, הכנתי את הכרובית על פי המתכון הנ”ל והכרובית הפכה לארוחה העיקרית! לא יכולתי להפסיק לאכול, יצא פצצה! מתכון מצויין!! תודה לך”
מירית : “יצא פצצה! כולם זללו. איזה כיף לי!
אפילו הקטנצ’יק הבררן ביקש עוד שניצל עם פרחים..
תודה רבה! אין עליך :)”
אתי : “איזה טעיםםםם
חיפשתי תוספת לארוחת צהריים טיפוסית לילדים של שניצלים וספגטי
הילדים וגם אנחנו טרפנו
טעים מאוד מאוד מאוד ומומלץ
המתכון קל הכנה ויצטרף לאוסף המתכונים ממך”
שלום ניקי
חיפשתי בתגובות לפני שאני שואלת ולא מצאתי
אפשר להשתמש הכרובית של סנפרוסט?
תודה
שלום
האם אפשר לבשל את הכרובית יום קודם?
הי ניקי האם צריך לבשל במים קודם את הכרובית לפני הטיגון???
הבעל המאד ביקורתי שלי אמר: ” תכתבי לה שיצא מאד טעים! מאד! מעולה”
יצא טעים טעים…
האם ניתן להכין יום לפני ולחמם? הקריספיות תשמר?