יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים לתשעה באב תוספות

כרובית מטוגנת בפירורי לחם

15 יולי 2015
(Visited 104,681 times, 9 visits today)
כרובית מטוגנת בפירורי לחם

כרובית מטוגנת בפירורי לחם

טעים טעים! איזה כיף של נישנוש זה לאכול ישירות מהמחבת.
כרובית זה אחד הדברים הכי טעימים שיש ובטיגון היא פיצוץ של דבר. תכינו הרבה זה מתחסל מהר.
מתכון קל ביותר הצלחה מובטחת הבעיה היחידה שלא תפסיקו להכין….

4 מנות

מרכיבים:

כרובית בינונית
2 ביצים גדולות
פירורי לחם
חצי כפית חרדל
כף רוטב צ’ילי מתוק
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • אורז עם עדשים בסיר אחד

    מאז שהכרתי את הבסמטי התאהבתי אין על האורז הזה ברגע שמתחילים קשה לעבור לאורז אחר.
    התחלתי לשדך לבסמטי דברים ואחד הדברים הטובים והבריאים להכין עם אורז זה עדשים.
    תנו לי לאכול עדשים כל יום ועדיין זה לא יספיק, תבשילים, מרקים מה לא הכנתי עם עדשים, אפילו לביבות אפויות.
    רציתי להכין תוספת אחת אבל שנותנת לי הכל תוספת משביעה שממלאת את הבטן, הוספתי ירקות שמבחינתי זה חובה ויצא לי סיר מלא בכל טוב.
    התוספת הזאת נהדרת ליד בשר ואפילו בפני עצמה היא עושה את העבודה.
    הכל בסיר אחד אחד בלי בישול של העדשים מראש אלא העדשים מתבשלות יחד עם האורז והירקות, לקח לי 5 דקות להכניס הכל לסיר ומשם כבר השארתי לכיריים לעשות את השאר.
    עכשיו אפשר להתחיל לטעום פה ושם 🙂

    4 מנות

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

  • תפוחי אדמה מחורצים בתנור

    איזה מתכון מעולה! תפוחי אדמה אפויים רכים משגעים, מזה פשוט להכנה ומתקבל מעדן, תפוחי אדמה מושלמים לארוחה ואפילו לנישנושים קובייה אחרי קובייה…
    אם אפשר להמליץ תכינו הרבה תמלאו את התבנית כמה שיותר שלא תצטערו שהכל יגמר.
    אין כאן מצרכים כמעט תפוחי אדמה קצת שמן ומלח פלפל. אתם חושבים שנסחפתי ? המתכונים הכי טובים אלו המתכונים עם כלום מצרכים ולמי אין תפוחי אדמה בבית ?  תכינו ותתאהבו זאת תוספת נהדרת ליד מנה עיקרית ומי לא אוהב תפוחי אדמה ?  אני כבר מדמיינת את ארוחת השבת עם ערימת תפוחי אדמה במרכז השולחן איזה יאמי!

הכנות:

1. לפרק את הכרובית לפרחים, להרתיח סיר עם מים לבשל את הכרובית 10 דקות ולסנן.

2. בצלחת עמוקה לטרוף ביצה, חרדל, צ’ילי ולתבל, לטבול את הכרובית ולצפות עם פירורי לחם.

3. לטגן בשמן עמוק עד שמזהיב מכל הכיוונים.

כרובית מטוגנת בפירורי לחםכרובית מטוגנת בפירורי לחםכרובית מטוגנת בפירורי לחם

גולשים מכינים וממליצים:

יוכי : “מעדן!! כולם אמרו.”

חני : “היי ניקי, הכרובית יצאה טעימה ביותר. תודה על מתכון מוושלם..”

מאיו : “ניקי, יצא מעולה!!
יש לי חברה בריטית שחושבת שאני שף בזכותך!! (ואני ממש ממש לא…)”

אודליה : “הכרובית אמורה להיות תוספת לארוחה העיקרית, הכנתי את הכרובית על פי המתכון הנ”ל והכרובית הפכה לארוחה העיקרית! לא יכולתי להפסיק לאכול, יצא פצצה! מתכון מצויין!! תודה לך”

מירית : “יצא פצצה! כולם זללו. איזה כיף לי!
אפילו הקטנצ’יק הבררן ביקש עוד שניצל עם פרחים..
תודה רבה! אין עליך :)”

אתי : “איזה טעיםםםם
חיפשתי תוספת לארוחת צהריים טיפוסית לילדים של שניצלים וספגטי
הילדים וגם אנחנו טרפנו
טעים מאוד מאוד מאוד ומומלץ
המתכון קל הכנה ויצטרף לאוסף המתכונים ממך”

הרשם
עדכן
74 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי,
שקית כרובית קפואה שמחולקת כבר לפלחים גם מתאים למתכון?

יצא מושלם אני כל כך אוהבת את המתכונים שלך

כרובית קפואה זה גם בסדר ?

היי ניקי תודה רבה על מתכונים מעולים!
אפשר להכין את זה גם בתנור? אני לא אוכלת מטוגן..
ראיתי גם את המתכון של התנור אבל זה באמת לי יותר טוב עם החרדות והצ’ילי.. תודה אין עלייך!

היי ניקי,
תודה רבה על מתכון פשוט מעולה.

היי ניקי, אם אין לי רוטב צ’ילי מה אפשר במקום או אפשר בלי?

הי ניקי,
יש לי כרובית קפואה, מה הכמות שאני צריכה בשביל המתכון?
תודה