יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני מתכוני פסטה מתכונים טבעוניים מתכונים לתשעה באב תוספות

מוקפץ צימחוני

22 יוני 2012
(Visited 3,893 times, 1 visits today)

מוקפץ צימחוני

פעם מאוד אהבתי לאכול את המנה הזאת במסעדות או לפחות משהו בסיגנון, מאז גיליתי שאפשר להכין אותה בבית.

מרכיבים:

250 ג’ נודלס
בצל חצוי ופרוס
כרוב קטן קצוץ
3 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
חבילת פטריות שמפיניון חתוכה לרבעים
כפית סויה
כף רוטב צ’ילי מתוק
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • מרק שום

    איזה מרק טעים! אני כל כך אוהבת שום והפעם ניצלתי את ההזדמנות והכנתי מרק עם המון שום, דגש על הרבה שום ואיזה טעים יצא חוויה לאוהבי השום.
    הוספתי בטטה, בצל גם תפוחי אדמה הצטרפו לחגיגה איזה מרק קרמי נהדר. בדקתי את התחזית דיברו על גשם ומרק חייב להיות, מתכון פשוט למרק שעושה ריח טוב בכל הבית, 40 דקות  והמרק הוגש לשולחן, קעריות מהבילות וריחניות. כמה פשוט ככה טעים.
    הגשתי עם עגבניות מיובשות ולחמניות של בית עכשיו בא לי גשם כל יום 🙂

    3 מנות

  • גזרים צלויים בתנור

    המתכונים הכי אהובים עליי לוקחים דקה הכנה ואת השאר אני משאירה לתנור. לפעמים קשה להאמין כמה המתכונים האלה יוצאים טוב כי בתכל’ס אין כאן כלום והתוצאה ללקק ת’אצבעות כמה  פשוט ככה טעים.
    גזרים צלויים במייפל, נגיעות של בלסמי, מעט שמן זית ותתכוננו להתאהב במתכון נהדר. תשמרו במועדפים שלא ילך לאיבוד ותכינו הרבה כי כל הזמן מנשנשים. אפילו לא קילפתי את הקליפה אין יותר קל מזה.

    3 – 4 מנות

  • מרק אפונה וגזר

    אמרו בחדשות שיש סערה בדרך וכל העוגות והעוגיות זזו הצידה, היום לא מעניין אותי מתוק החלטתי שאני מכינה מרק ירקות.
    היה לי אפונה וגזר בהקפאה ומשום מה אף לא הכנתי מרק איתם אלא רק תבשילים שונים אז הפעם הם נכנסו למרק עם פטרוזיליה, סלרי לא שכחתי את השום
    (איזה ניחוח נפלא) והוספתי אטריות ביצים רחבות כי רציתי לקבל מנה משביעה מלאה בכל טוב, ארוחה שלמה בסיר אחד.
    בעצם הכנתי סוג של מינסטרונה טעים. מה שיפה בהכנת מרק שכל ההכנה לוקחת אולי 5 דקות וכל השאר על האש עם טעימות כל הזמן 🙂
    מבחינתי שירד מבול אני מוכנה לסערה.

    4 מנות

הכנות:

1. במחבת חמה לטגן את הבצל עד שהוא משקיף, להוסיף את הכרוב ולהקפיץ כמה דקות, להוסיף את הפלפלים ולהמשיך להקפיץ  אחרי כמה דקות להוסיף את הפטריות, להקפיץ עוד כמה דקות ולתבל.

2. להכין את הנודלס לפי ההוראות ולהוסיף לתבשיל לבדוק טעמים

הרשם
עדכן
39 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

אפשר להכין עם אטריות אורז רחבות?

היי ניקי,כדאי להשתמש בפטריות שימורים או עדיף בלי?

היי ניקי
אני רוצה להכין את המוקפץ שלך מחר, מה כמות אבקת המרק שצריך לשים?
תודה

היי ניקי מה שלומך? האם

אפשר להכין עם פסטה והאם צריך לבשל אותה בנפרד? תודה ושבת שלום

היי ניקי
האים אפשר רוטב צילי חריף במקום מתוק? ולוותר על הסויה?

היי ניקי,
ראשית תודה בזכותך הפכתי לבשלנית . חשבו שאני מקרה אבוד 😉
אני מעוניינת להכין את המוקפץ הזה אבל בעלי ךא בעניין שך צמחוני.
יש לי בשר מס’5 . האם הוא מתאים???
צריך להוסיף או לחילופין לשנות כמויות
תודה לך מראש..

היי ניקי
מעולם לא הגבתי אבל זו הזדמנות מצויינת לומר לך תודה על האתר. את מגוונת לי את המטבח בצורה כייפית. מתכון מעולה.!!!