אורז עם עדשים אדומות
אורז עם עדשים אדומות, תוספת נפלאה לכל המשפחה במיוחד לילדים, הזדמנות להכניס קצת בריאות לתוך האורז והילדים אוכלים את זה בכיף. בלי השרייה זה הכי חיים קלים, להוסיף ולבשל. תוספת קלה פשוטה וטעימה מאוד.
מרכיבים:
2 כוסות אורז לבן
2 גזרים גדולים חתוכים קטן
3 כפות עדשים אדומות
3 שיני שום קצוצות
3 כוסות מים
2 כפיות מלח שטוחות
הכנות:
1. לשים במחבת כ 4 כפות שמן, כשהשמן חם להוסיף את הגזר ולטגן כשתי דקות, להוסיף את השום לטיגון קצר, להוסיף את העדשים ואת שאר המצרכים להרתיח לכסות ולהנמיך.
2. לבשל 18 דקות להשאיר מכוסה 10 דקות נוספות.
גולשים מכינים וממליצים:
גילת : "ניקי יקרה הכנתי ויצא אליפות, תודה רבה לך על עוד מתכון מנצח."
שלומית : "מתכון לאורז קטלני ביותר!!!"
לי : "יצא מושלם, טעים מאוד.
תודה רבה לך ניקי על הגיוון!"
ילנה : "ניקי תודה על המתכום קל וטעים ברמות על!!!"