תבשיל ירקות
אין ארוחת שישי בלי התבשיל הזה רשום עליו בגדול מתאים לארוחת שבת. הירקות רכים הרוטב נהדר זה אפילו לא מגיע לשולחן מכל הטעימות שבדרך. אתם מכירים את זה שיש מתכונים שנכנסים לך ללב ולא מפסיקים להכין אותם ? אז המתכון הזה הוא כזה. כשאוהבים אז פשוט אוהבים.
מספר מנות: 5
מרכיבים:
תפוח אדמה
2 בצלים
20 פטריות שמפיניון
חציל
2 עגבניות
1 – 2 כוסות מים
כפית סוכר
2 כפות רסק עגבניות
כפית פפריקה מתוקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
1. לחתוך את תפוח האדמה לקוביות קטנות, לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את התפוח אדמה כשתי דקות לערבב מידי פעם לערבב, בינתיים לחתוך את החציל לקוביות קטנות ולהוסיף לתפוח אדמה ולטגן כמה דקות.
2. לחתוך את הבצל לקוביות את הפטריות לפרוס דק, את הבצל להוסיף לירקות לטיגון של שתי דקות להוסיף את הפטריות לטגן כדקה ולהוסיף את העגבניות, מים סוכר ותבלינים.
*3. לבשל עד שכל הירקות רכים, מידי פעם לערבב וכדאי לקראת הסוף לבדוק טעמים.
הוגש עם כרובית שלמה אפויה ולבבות עוף עם זיתים.
כדאי לדעת ש…
ניתן להכין את הסלט יום יומיים קודם.
גולשים מכינים וממליצים:
einavlo : "טעים טעים טעים ובעלי לא מבין מאיפה באה השפית הזו פתאום ?!
ניקי, המתכונים שלך עושים לי חשק לבשל !!!! תודה !!!!"