תבשיל ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תבשיל ירקות

תבשיל ירקות

אין ארוחת שישי בלי התבשיל הזה רשום עליו בגדול מתאים לארוחת שבת. הירקות רכים הרוטב נהדר זה אפילו לא מגיע לשולחן מכל הטעימות שבדרך. אתם מכירים את זה שיש מתכונים שנכנסים לך ללב ולא מפסיקים להכין אותם ?  אז המתכון הזה הוא כזה. כשאוהבים אז פשוט אוהבים.

מספר מנות: 5

מרכיבים:

תפוח אדמה
2 בצלים
20 פטריות שמפיניון
חציל
2 עגבניות
1 – 2 כוסות מים
כפית סוכר
2 כפות רסק עגבניות
כפית פפריקה מתוקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

 

הכנות:

1. לחתוך את תפוח האדמה לקוביות קטנות, לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את התפוח אדמה כשתי דקות לערבב מידי פעם לערבב,  בינתיים לחתוך את החציל לקוביות קטנות ולהוסיף לתפוח אדמה ולטגן כמה דקות.

2. לחתוך את הבצל לקוביות את הפטריות לפרוס דק, את הבצל להוסיף לירקות לטיגון של שתי דקות להוסיף את הפטריות לטגן כדקה ולהוסיף את העגבניות, מים סוכר ותבלינים.

*3. לבשל עד שכל הירקות רכים, מידי פעם לערבב וכדאי לקראת הסוף לבדוק טעמים.

הוגש עם כרובית שלמה אפויה ולבבות עוף עם זיתים.

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין את הסלט יום יומיים קודם.

16597 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

einavlo : “טעים טעים טעים ובעלי לא מבין מאיפה באה השפית הזו פתאום ?!
ניקי, המתכונים שלך עושים לי חשק לבשל !!!! תודה !!!!”

21
תגובות

  הרשם  
עדכן
נועה

הי ניקי, אין לי מושג למה אבל השריתי חומוס..יש לך אולי מתכון או רעיון מה לעשות איתו? תודה רבה!

כרמית

היי ניקי, אני מעוניינת לעשות את התבשיל הזה, אך האם צריך לקלף את החציל?

תודה
כרמית

שם

כרמית | 12.03.2012 – 15:46
היי ניקי,
אפשר בלי פטריות ועדיין יהיה טעים? או להחליף למשהו אחר כי אנו לא אוהבים פטריות

שם

אילאנית (לא רשום) | 17.12.2011 – 20:38
הכנסתי לתבשיל כדורי בשר בשלב של ה-20 דק’ בעבוע עדין. יצא מעולה,תודה!

שם

ליאה (לא רשום) | 04.12.2011 – 08:35
ניקי, ראשית, אתר מדהים, כבר פרסמתי אותו בפייסבוק שלי למען ייראו וייהנו כמוני, שנית, עשיתי את המתכון גם עם פלפל ירוק רגיל, וחצי פלפל חרי- יצא מעדן כזה שחבל על הזמן. תודה.

שם

einavlo | 19.01.2012 – 23:31
הכנתי קציצות אפויות עם אורז והתבשיל הזה ויצא מעולה !
טעים טעים טעים ובעלי לא מבין מאיפה באה השפית הזו פתאום ?!
ניקי, המתכונים שלך עושים לי חשק לבשל !!!! תודה !!!!