ספגטי מוקפץ עם שעועית ירוקה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

ספגטי מוקפץ עם שעועית ירוקה

ספגטי מוקפץ עם שעועית ירוקה, אחרי כמה פעמים כשמכינים תבשיל ומתלהבים אפשר להכין תבשיל אחר ?
אז זהו אני כבר הפסקתי לספור כמה פעמים הכנתי אותו, כי את התבשיל הזה דורשים כל פעם מחדש ולא משנה כמה פעמים אכלנו אותו והכי טוב שזה כמה דקות הכנה על השעון, מה עוד אפשר לבקש ?

מספר מנות: 5

מרכיבים:

1/2 חבילת ספגטי – 200 ג’
כרוב בינוני
חצי חבילת שעועית ירוקה (סנפרוסט)
חבילת פטריות שמפיניון חתוכה גס
2 כפות סילאן / גם דבש הולך כאן
3 כפות יין תירוש (למי שאין יכול לוותר)
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לטגן קלות את הפטריות, לקצוץ את הכרוב ולהוסיף, להקפיץ עד שכל הכרוב מתרכך, לחלוט את השעועית כ5 דקות במים רותחים לסנן ולהוסיף לכרוב להקפיץ להוסיף את הסילאן והתירוש, לתבל.

2. להכין את הספגטי לפי ההוראות ולהוסיף לתבשיל, לבדוק טעמים
(רק לבדוק לא צריך לאכול הכל בדרך…)

טעים!

9742 צפיות 39 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב


118
תגובות

  הרשם  
עדכן
יונית

עשיתי אתמול וזה יצא פשוט מושלםםםם!! אליפות!! תודה ניקי!

אילנה

הי ניקי,
תודה על המתכונים המופלאים!
האם ניתן להקפיא? ואם כן, איך מומלץ להפשיר?
תודה!

בשמת

שבת שלום. לחבילה שלמה של פסטה, להכפיל את כל הכמויות?

לימי

היי ניקי. יעבוד עם פסטה חיטה מלאה לדעתך?

שני

הי ניקי יקרה!
במה אפשר להחליף את הכרוב?

1 6 7 8