יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מתכוני פסטה מתכונים טבעוניים תוספות

ספגטי מוקפץ עם שעועית ירוקה

22 יוני 2012
(Visited 23,773 times, 4 visits today)

ספגטי מוקפץ עם שעועית ירוקה

אחד המתכונים הכי וותיקים שלי שלא נס ליחו אני מכינה אותו המון, זה רק מראה שמתכונים טובים מלווים אותך כל הזמן.
הקסם של המתכון הזה זה שילוב המצרכים שלו שהוא קצת שונה מהרגיל, לא הלכתי על התבנית הקבועה של המוקפצים.
בשוטף שמים פלפל, גזר, קישואים הפעם לא כי רציתי ספגטי אחר.
השתמשתי בשעועית ירוקה וכרוב שני הדברים האלה נותנים פריכות נהדרת בכל ביס במיוחד הכרוב.
אני מוצאת את עצמי אוכלת רק מהכרוב הוא יוצא מופלא כאן. השעועית נותנת צבע ומרקם שביחד עם הכרוב זאת חגיגה.
אני לא סגורה האם זה מתאים לארוחת צהריים או ערב בגלל שזה פרווה אפשר להתאים לאן שרוצים.
יש גם סרטון מוזמנים ללחוץ ולראות.

4 מנות

מרכיבים:

300 ג' ספגטי או כל פסטה שרוצים
כרוב בינוני
400 ג' שעועית ירוקה (קפואים)
15 – 20 פטריות שמפיניון
2 כפות סילאן / גם דבש הולך כאן
כף רוטב סויה
3 כפות יין תירוש (לא תמיד אני שמה)
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לחתוך את הפטריות גס ולקצוץ את הכרוב, לטגן את הפטריות כדקה על אש גבוהה לתת הקפצה מידי פעם, להוסיף את הכרוב ולטגן כמה דקות עד שהכרוב מתרכך חשוב לערבב מידי פעם.

2. להוסיף את הפטריות ולהקפיץ כשתי דקות, במידה והשעועית קפואה ולא בא לכם לחכות תנו בישול של 2 דקות במים רותחים, מי שמפשיר אין צורך לבשל את השעועית מראש. להוסיף אל הכרוב והפטריות להקפיץ כשתי דקות להוסיף את הסילאן, תירוש ולתבל.

3. להכין את הספגטי לפי ההוראות ולהוסיף לירקות הקפצה קלה ולהוריד מהאש.

כדאי לדעת ש…
אני כותבת משהו שאסור לעשות (אל תספרו למשטרת הפסטה) אבל אני אוהבת לקצר הליכים, אני מכינה את הספגטי כשעה לפני מוסיפה 2 כפות שמן מערבבת שהשמן יכסה כל מה שצריך, חשוב להפריד שהספגטי לא ידבק אחד לשני ואני משאירה בצד.
לפי כל החוקים אסור שהספגטי יחכה לרוטב נו טוב… אני עושה את זה המון כי אביב שלי מאוד אוהב לאכול פסטה ולא שמעתי תלונות שהפסטה לא טובה 🙂
בואו נדבר על פריכות שמבחינתי זה הדבר הכי חשוב, הכרוב והשעועית יוצאים טיפונת קשיחים לא כולם אוהבים ויש כאלה שיאמרו שהירקות לא מבושלים אני ממליצה לטעום ואם מתאים לכם שהם רכים ויותר סמרטוטיים תטגנו יותר,
לא מתווכחת על הנושא הזה כל אחד וטעמו.
מה עם הכנה מראש פחות מומלץ אבל אם מישהו לחוץ אפשר 24 שעות מומלץ להקפיץ בשמן לפני שמגישים להחזיר קצת מהחיות. רוצים להעשיר ? פלפלים, גזרים, בצל….
רוצים ארוחה שלמה ? תוסיפו חזה עוף, תסתכלו על המתכון הזה ותשתמשו למתכון כאן בחזה עוף ואפילו פרגיות הולך.
מתכון פשוט עם מצרכים שיש לכל אחד בבית.

ספגטי מוקפץ עם שעועית ירוקהספגטי מוקפץ עם שעועית ירוקה

הרשם
עדכן
142 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן