ספגטי מוקפץ עם שעועית ירוקה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

ספגטי מוקפץ עם שעועית ירוקה

ספגטי מוקפץ עם שעועית ירוקה, אחרי כמה פעמים כשמכינים תבשיל ומתלהבים אפשר להכין תבשיל אחר ?
אז זהו אני כבר הפסקתי לספור כמה פעמים הכנתי אותו, כי את התבשיל הזה דורשים כל פעם מחדש ולא משנה כמה פעמים אכלנו אותו והכי טוב שזה כמה דקות הכנה על השעון, מה עוד אפשר לבקש ?

מספר מנות: 5

מרכיבים:

1/2 חבילת ספגטי – 200 ג’
כרוב בינוני
חצי חבילת שעועית ירוקה (סנפרוסט)
חבילת פטריות שמפיניון חתוכה גס
2 כפות סילאן / גם דבש הולך כאן
3 כפות יין תירוש (למי שאין יכול לוותר)
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן קלות את הפטריות, לקצוץ את הכרוב ולהוסיף, להקפיץ עד שכל הכרוב מתרכך, לחלוט את השעועית כ5 דקות במים רותחים לסנן ולהוסיף לכרוב להקפיץ להוסיף את הסילאן והתירוש, לתבל.

2. להכין את הספגטי לפי ההוראות ולהוסיף לתבשיל, לבדוק טעמים
(רק לבדוק לא צריך לאכול הכל בדרך…)

טעים!

19552 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

127
תגובות

  הרשם  
עדכן
יפית

שלום יקרה מפז,
מה אוכל לשים במקום פטריות? הילדים לא אוהבים

מלי

תודה ניקי…מתכון מהיר, קל ויצא מעולה!

מלי

היי ניקי, אפשר במקום הכרוב לשים בצל? תודה 🙂

אנה

היי ניקי, אפשר בלי השעועית והיין? אין לי..

לאה

היי ניקי שבת שלום ומה שלומך?
סיימתי להכין כרגע המתכון לארוחת שבת, טעים מאוד ורעיון מעולה עם פסטה.
כה לחיי, יאמי כמו כל מתכונייך.
סופש מקסים לך ולמשפחתך :)))))

שירה

יצא טעים ומעניין במיוחד
לא זוכרת אם כבר סיפרתי לך את אבל חמותי היא פולניה כבדה ולא אוכלת אוכל שהוא לא ‘משלנו’ ז”א עוף מכובס ובעצם שום דבר שלא הכינו כבר בפולין אבל הצלחת לשבור לה את המיתוס עד כדי שכשאני מכינה אוכל היא אומרת ‘אה, ניקי? טוב זה כבר משהו אחר… :)))

ענת

היי ניקי
יש לי יין קידוש (יין פטישים) זה מתאים?