יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני פסטה תוספות

אינטריה

10 אוגוסט 2016
(Visited 45,783 times, 9 visits today)
אינטריה

אינטריה

זה מתכון שהילדים שלי אוהבים, לכאורה הוא נראה פשוט למדי, כן ולא. ההכנה היא קלי קלות להגיע לתוצאה כמו שצריך לוקח קצת זמן וצריך לעבוד בעדינות עד שמפרידים את האטריות. גם אם לא מצליחים אפשר לאכול כמו שזה או לנסות שוב עד שמצליח.

3 מנות

מרכיבים:

3/4 שקית אטריות דקיקות
מים
כפית כורכום
3/4 כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • גזרים צלויים בתנור

    המתכונים הכי אהובים עליי לוקחים דקה הכנה ואת השאר אני משאירה לתנור. לפעמים קשה להאמין כמה המתכונים האלה יוצאים טוב כי בתכל’ס אין כאן כלום והתוצאה ללקק ת’אצבעות כמה  פשוט ככה טעים.
    גזרים צלויים במייפל, נגיעות של בלסמי, מעט שמן זית ותתכוננו להתאהב במתכון נהדר. תשמרו במועדפים שלא ילך לאיבוד ותכינו הרבה כי כל הזמן מנשנשים. אפילו לא קילפתי את הקליפה אין יותר קל מזה.

    3 – 4 מנות

  • אטריות שחומות למרק

    מה הופך מרק למושלם ? זאת התקופה שכולם מכינים מרקים והכל הולך עגבניות, עדשים, בצל, תירס, ירקות, פתאום רואים את כל מתכוני המרקים באתר קופצים למעלה כי רוב הגולשים נכנסים אליהם.
    מה אפשר להוסיף למרק שיהפוך אותו ליותר משביע ויותר טעים מרק משודרג.
    אטריות כמובן אבל לא סתם אטריות אלא אטריות שחומות וזאת התוספת המושלמת למרק, כמה טעים!
    ערימת אטריות שחומות בכל קערה ולערבב עם המרק אמאל’ה כמה טעים זה שדרוג נהדר שמתאים כמעט לכל מרק.
    אני אספר לכם סוד שתבינו כמה שזה טעים אני אוהבת לאכול את האטריות כמו שהן, יש משהו באטריות שחומות שכיף לאכול.
    מצאתי את עצמי מנשנשת ישר מהצלחת מזל שנזכרתי שיש לי מרק בצל.
    רוצים להכין את התוספת הכי טובה למרק ? הגעתם למקום הנכון.

    5 מנות

  • פלפלים ממולאים באורז

    הייתי נחושה בדעתי לעשות ממולאים אבל רציתי מתכון בלי להסתבך. לא רוצה בישולים מראש. מתכון שתוך 10 – 15 דקות עולה על האש והכי חשוב פשוט פשוט. תוך כדי גיליתי לכם כל מיני פטנטים שמקלים את החיים שאני עושה ממולאים והכל נמצא בסרטון.  הבטחתי מתכון קל והכנתי מתכון קל.
    אני יכולה לומר שתוך שעה היה סיר ממולאים משגע.

    4 מנות

הכנות:

1. לשים כמה כפות שמן במחבת חמה, להוסיף את האטריות ולערבב כל הזמן עד שחלק מהאטריות מזהיבות משחימות, לכסות אותן במים ולהוסיף תבלינים. לשמור כוס מים בצד.

2. לבשל תוך כדי ערבוב עד שהאטריות מוכנות, אם חסר מים והאטריות עדיין לא מוכנות להוסיף מהמים שנותרו בצד.

3.  זה לא אמור לקחת הרבה זמן, להוריד מהאש לערבב זה נראה דייסתי ולהשאיר בצד כ 10 – 15 דקות לערבב מידי פעם כשכל הנוזלים נספגים לפורר עם האצבעות בעדינות ולהפריד קצת את האטריות, להמתין קצת ולהפריד שוב זה קצת ניג’וס אבל כדאי, לוקח קצת זמן עד שהאטריות נפרדות. אם למישהו אין סבלנות שיוותר על ההפרדה.

אינטריה

אינטריה

הרשם
עדכן
6 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

אצלנו קוראים לזה חציר…

יצא לי דביק מאוד

אפשר לעשות עם אטריות רחבות? נראה יותר מעניין

להיט

נגמר לי המרק עוף! במה אפשר להמיר? א.מרק בצל?