אורז עם בצל ב 10 דקות הכנה
זה הכי קל וזה כל כך טעים, התוספת מתאימה לכל ארוחה. מתחסלת במהירות מומלץ להכפיל כמויות מראש.
מרכיבים:
2 כוסות אורז בסמטי
4 כוסות מים
2 בצלים חתוכים לקוביות
4 שיני שום פרוסות
שליש כפית פלפל שחור
2 כפיות מלח
הכנות:
1. לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הבצל כ 7 – 8 דקות על אש בינונית עד שמזהיב להוסיף את השום ולטגן עוד 2 דקות.
2. לחמם סיר קטן עם 2 כפות שמן להוסיף אורז תבלינים ומים להרתיח לכסות ולהנמיך לבשל 30 דקות להשאיר מכוסה 15 דקות נוספות.
3. להעביר את האורז לצלחת הגשה מעל לפזר את הבצל והשום.
גולשים מכינים וממליצים:
ראומה : "השבת האורז הזה כיכב לצד העוף עם הפירות היבשים, תפ"א קריספיים והפרגית המוקפצת עם הפטריות.
היתה שבת ניקי והיה טעים טעים"