יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים טבעוניים מתכונים לתשעה באב תוספות

ברוקולי וכרובית מוקפצים

22 יוני 2012
(Visited 9,167 times, 6 visits today)

ברוקולי וכרובית מוקפצים

הדברים הפשוטים שבחיים אלה שלוקח קצת זמן להכין אלה הדברים הכי טובים. לא לקח יותר מידי זמן ומנת ירקות צבעונית משביעה טעימה הייתה מוכנה. זה פשוט טעים לאכול.

מרכיבים:

כרובית מחולקת לפרחים
ברוקולי מחולק לפרחים
2 בצלים חצויים ופרוסים
200 ג’ נודלס
2 כפות דבש
כף רוטב סויה
א. מרק
מל”פ (מלח, פלפל)

אולי תאהב גם את...♥

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • מרק שום

    איזה מרק טעים! אני כל כך אוהבת שום והפעם ניצלתי את ההזדמנות והכנתי מרק עם המון שום, דגש על הרבה שום ואיזה טעים יצא חוויה לאוהבי השום.
    הוספתי בטטה, בצל גם תפוחי אדמה הצטרפו לחגיגה איזה מרק קרמי נהדר. בדקתי את התחזית דיברו על גשם ומרק חייב להיות, מתכון פשוט למרק שעושה ריח טוב בכל הבית, 40 דקות  והמרק הוגש לשולחן, קעריות מהבילות וריחניות. כמה פשוט ככה טעים.
    הגשתי עם עגבניות מיובשות ולחמניות של בית עכשיו בא לי גשם כל יום 🙂

    3 מנות

  • גזרים צלויים בתנור

    המתכונים הכי אהובים עליי לוקחים דקה הכנה ואת השאר אני משאירה לתנור. לפעמים קשה להאמין כמה המתכונים האלה יוצאים טוב כי בתכל’ס אין כאן כלום והתוצאה ללקק ת’אצבעות כמה  פשוט ככה טעים.
    גזרים צלויים במייפל, נגיעות של בלסמי, מעט שמן זית ותתכוננו להתאהב במתכון נהדר. תשמרו במועדפים שלא ילך לאיבוד ותכינו הרבה כי כל הזמן מנשנשים. אפילו לא קילפתי את הקליפה אין יותר קל מזה.

    3 – 4 מנות

  • מרק אפונה וגזר

    אמרו בחדשות שיש סערה בדרך וכל העוגות והעוגיות זזו הצידה, היום לא מעניין אותי מתוק החלטתי שאני מכינה מרק ירקות.
    היה לי אפונה וגזר בהקפאה ומשום מה אף לא הכנתי מרק איתם אלא רק תבשילים שונים אז הפעם הם נכנסו למרק עם פטרוזיליה, סלרי לא שכחתי את השום
    (איזה ניחוח נפלא) והוספתי אטריות ביצים רחבות כי רציתי לקבל מנה משביעה מלאה בכל טוב, ארוחה שלמה בסיר אחד.
    בעצם הכנתי סוג של מינסטרונה טעים. מה שיפה בהכנת מרק שכל ההכנה לוקחת אולי 5 דקות וכל השאר על האש עם טעימות כל הזמן 🙂
    מבחינתי שירד מבול אני מוכנה לסערה.

    4 מנות

הכנות:

1. לחלוט את הכרובית והברוקולי 2 – 3 דקות ולסנן.

2. לטגן בצל, להוסיף את הירקות, להוסיף דבש, סויה ולתבל. להקפיץ כמה דקות במחבת חמה עד שהירקות רכים.

3. להכין את הנודלס לפי ההוראות ולערבב עם הירקות לבדוק טעמים.

גולשים מכינים וממליצים:

אניה : “טעים!טעים! טעים!
לא ייאמן כמה פשוט ככה מעולה”

הרשם
עדכן
23 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי, מה אפשר לשים במקום סויה?

ניקי יקרה,
בכל פעם שאני רואה מתכון עם המילה “להקפיץ” אני עוברת לצערי הלאה….
אשמח אם תדריכי/תסבירי באחד הסרטונים שלך.
אם יש כזה סרטון אשמח שתפני אותי אליו.
תודה רבה (:

שבוע טוב!
אפשר לוותר על הדבש?

היי ניקי יקרה, האם אפשר להוסיף חזה עוף? אם כן אז כמה ומתי? והאם פטריות יכולות להוסיף (אם כן, כמה ומתי)או שלא כדאי? תודה מראש על תשובתך

כמה נודלס לשים? בלי הנודלס זה יהיה דל?

היי כשאת רושמת אבקת מרק – לכמה את מתכוונת…?

שלום ניקי,
האם אפשר להחליף את הכרובית בירק אחר? (תירס, פטריות או משהו כזה?)