ברוקולי וכרובית מוקפצים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

ברוקולי וכרובית מוקפצים

הדברים הפשוטים שבחיים אלה שלוקח קצת זמן להכין אלה הדברים הכי טובים. לא לקח יותר מידי זמן ומנת ירקות צבעונית משביעה טעימה הייתה מוכנה. זה פשוט טעים לאכול.

מרכיבים:

כרובית מחולקת לפרחים
ברוקולי מחולק לפרחים
2 בצלים חצויים ופרוסים
200 ג’ נודלס
2 כפות דבש
כף רוטב סויה
א. מרק
מל”פ (מלח, פלפל)


הכנות:

1. לחלוט את הכרובית והברוקולי 2 – 3 דקות ולסנן.

2. לטגן בצל, להוסיף את הירקות, להוסיף דבש, סויה ולתבל. להקפיץ כמה דקות במחבת חמה עד שהירקות רכים.

3. להכין את הנודלס לפי ההוראות ולערבב עם הירקות לבדוק טעמים.

8890 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אניה : “טעים!טעים! טעים!
לא ייאמן כמה פשוט ככה מעולה”


21
תגובות

  הרשם  
עדכן
נירית שפירא

ניקי יקרה,
בכל פעם שאני רואה מתכון עם המילה “להקפיץ” אני עוברת לצערי הלאה….
אשמח אם תדריכי/תסבירי באחד הסרטונים שלך.
אם יש כזה סרטון אשמח שתפני אותי אליו.
תודה רבה (:

מושקי

שבוע טוב!
אפשר לוותר על הדבש?

אולה

היי ניקי יקרה, האם אפשר להוסיף חזה עוף? אם כן אז כמה ומתי? והאם פטריות יכולות להוסיף (אם כן, כמה ומתי)או שלא כדאי? תודה מראש על תשובתך