


ברוקולי וכרובית מוקפצים
הדברים הפשוטים שבחיים אלה שלוקח קצת זמן להכין אלה הדברים הכי טובים. לא לקח יותר מידי זמן ומנת ירקות צבעונית משביעה טעימה הייתה מוכנה. זה פשוט טעים לאכול.
מרכיבים:
כרובית מחולקת לפרחים
ברוקולי מחולק לפרחים
2 בצלים חצויים ופרוסים
200 ג’ נודלס
2 כפות דבש
כף רוטב סויה
א. מרק
מל”פ (מלח, פלפל)
הכנות:
1. לחלוט את הכרובית והברוקולי 2 – 3 דקות ולסנן.
2. לטגן בצל, להוסיף את הירקות, להוסיף דבש, סויה ולתבל. להקפיץ כמה דקות במחבת חמה עד שהירקות רכים.
3. להכין את הנודלס לפי ההוראות ולערבב עם הירקות לבדוק טעמים.
25417 צפיות 5 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
אניה : “טעים!טעים! טעים!
לא ייאמן כמה פשוט ככה מעולה”
היי ניקי, מה אפשר לשים במקום סויה?
ניקי יקרה,
בכל פעם שאני רואה מתכון עם המילה “להקפיץ” אני עוברת לצערי הלאה….
אשמח אם תדריכי/תסבירי באחד הסרטונים שלך.
אם יש כזה סרטון אשמח שתפני אותי אליו.
תודה רבה (:
שבוע טוב!
אפשר לוותר על הדבש?
היי ניקי יקרה, האם אפשר להוסיף חזה עוף? אם כן אז כמה ומתי? והאם פטריות יכולות להוסיף (אם כן, כמה ומתי)או שלא כדאי? תודה מראש על תשובתך