כרובית מטוגנת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרובית מטוגנת

כרובית מטוגנת

מכירים מתכונים בשלושה מרכיבים אבל באמת שלושה מרכיבים בלי עבודה קשה… ולא לתת למיעוט המצרכים להטעות אתכם… טעם הכרובית יוצא חבל על הזמן. קשה לקרוא לזה מתכון, אצלנו זה פשוט נקרא “הכרובית שנחטפת” .
כשבעלי רואה שהכנתי את הכרובית הזאת, ישר מגיע חיוך, אנחנו מאוד אבל מאוד אוהבים את המנה הזאת. בדרך כלל מחסלים הכל ואני תמיד לא מכינה מספיק.
בנוסף לטעם הנהדר, מה שכיף בכרובית הזאת שהיא מהירת הכנה, לא עובדים קשה, לא צריך יותר מזה, כמה שזה טעים..

מרכיבים:

כרובית מפורקת לפרחים
2 ביצים טרופות
כורכום
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)


הכנות:

  1. 1. למלא סיר עם מים ולהרתיח, לבשל את הכרובית 7 – 8 דקות ולסנן.

2. לטרוף את שאר המצרכים, לטבול את פרחי הכרובית בביצה ולנער שאריות.

3. במחבת חמה עם שמן עמוק לטגן את פרחי הכרובית עד שמזהיב ולהוציא לנייר סופג.

נפלא!

6138 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

35
תגובות

  הרשם  
עדכן
הדסה

להפשיר לפני או ישר כשזה קפוא?

הדסה

אין מילים תודה על המהירות!!

הדסה

ניקי אני חייבת תשובה דחוףףף בבקשה אם תוכלי…

הדסה

אפשר להשתמש בכרובית שקונים קפואה? אם לא, יש לך מתכון דומה לזה עם כרובית קפואה?

גלית

הי ניקי ⁦☺️⁩
האם לטגן בשמן מתובל ללא הביצה יצא גם טוב?