כרובית מטוגנת כמו במסעדות
כרובית מטוגנת זאת מנה קלאסית שמגישים במסעדות ערביות ולדעתי היא גם הכי אהובה, הכרתי את הכרובית המהממת שאכלתי בזמנו במסעדה קיבלנו מבחר גדול של סלטים שאתה לא יודע מה לאכול קודם.
במרכז יש צלחת מלאה פרחי כרובית מטוגנים וזה הדבר הראשון שכולנו אכלנו לקח 10 שניות ולא נשאר כלום מזל שאפשר להזמין עוד כי זה טעים בטירוף, מאז זה מככב אצלי בארוחות צהריים, תוספת לבשר לאכול כמו שזה או בכריך.
ההמלצה שלי להכין הרבה זה נורא מבאס להכין כרובית מטוגנת ואז לגלות שלא הכנתי מספיק, מאז למדתי מהמתכון הזה אני מכינה הרבה כלום לא נשאר אפילו לא פרח, לא מאמינים ? תכינו ואז תבינו איזה פגז זה.
3 מנות
מרכיבים:
כרובית גדולה מפורקת לפרחים
2 ביצים L
חצי כפית כורכום
כף א. מרק
שליש כפית פלפל שחור
שליש כפית מלח
הכנות:
1. להרתיח סיר עם מים מומלחים לבשל את הכרובית 6 – 7 דקות ולסנן, היא אמורה להיות רכה אבל עדיין להישאר פריכה.
2. לחמם מחבת עם שמן עמוק, לטרוף ביצים ותבלינים לטבול את פרחי הכרובית ולשים בשמן החם לטגן עד שמזהיב יפה מכל הכיוונים.
3. להניח על נייר סופג ולטרוף.