


כרובית מטוגנת
מכירים מתכונים בשלושה מרכיבים אבל באמת שלושה מרכיבים בלי עבודה קשה… ולא לתת למיעוט המצרכים להטעות אתכם… טעם הכרובית יוצא חבל על הזמן. קשה לקרוא לזה מתכון, אצלנו זה פשוט נקרא “הכרובית שנחטפת” .
כשבעלי רואה שהכנתי את הכרובית הזאת, ישר מגיע חיוך, אנחנו מאוד אבל מאוד אוהבים את המנה הזאת. בדרך כלל מחסלים הכל ואני תמיד לא מכינה מספיק.
בנוסף לטעם הנהדר, מה שכיף בכרובית הזאת שהיא מהירת הכנה, לא עובדים קשה, לא צריך יותר מזה, כמה שזה טעים..
מרכיבים:
כרובית מפורקת לפרחים
2 ביצים טרופות
כורכום
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
- 1. למלא סיר עם מים ולהרתיח, לבשל את הכרובית 7 – 8 דקות ולסנן.
2. לטרוף את שאר המצרכים, לטבול את פרחי הכרובית בביצה ולנער שאריות.
3. במחבת חמה עם שמן עמוק לטגן את פרחי הכרובית עד שמזהיב ולהוציא לנייר סופג.
נפלא!
25208 צפיות 2 צפיות היום
אז הזמנו אנשים, הכנו חמין מושקע, עשיתי סלטים אש, הכל מוכן.. ועכשיו הודיעו שעקב מזג האוויר הסוער הם לא באים.. חבל..אבל לפחות יישאר לנו יותר מ’הכרובית הכל כך טעימה שזה מטורף’ הזאת. תודה על מתכון מעולה
ניקי זה מתכון הורס!!!!
להפשיר לפני או ישר כשזה קפוא?
אין מילים תודה על המהירות!!
ניקי אני חייבת תשובה דחוףףף בבקשה אם תוכלי…
אפשר להשתמש בכרובית שקונים קפואה? אם לא, יש לך מתכון דומה לזה עם כרובית קפואה?
הי ניקי ☺️
האם לטגן בשמן מתובל ללא הביצה יצא גם טוב?