כרובית מטוגנת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרובית מטוגנת

כרובית מטוגנת

מכירים מתכונים בשלושה מרכיבים אבל באמת שלושה מרכיבים בלי עבודה קשה… ולא לתת למיעוט המצרכים להטעות אתכם… טעם הכרובית יוצא חבל על הזמן. קשה לקרוא לזה מתכון, אצלנו זה פשוט נקרא “הכרובית שנחטפת” .
כשבעלי רואה שהכנתי את הכרובית הזאת, ישר מגיע חיוך, אנחנו מאוד אבל מאוד אוהבים את המנה הזאת. בדרך כלל מחסלים הכל ואני תמיד לא מכינה מספיק.
בנוסף לטעם הנהדר, מה שכיף בכרובית הזאת שהיא מהירת הכנה, לא עובדים קשה, לא צריך יותר מזה, כמה שזה טעים..

מרכיבים:

כרובית מפורקת לפרחים
2 ביצים טרופות
כורכום
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

  1. 1. למלא סיר עם מים ולהרתיח, לבשל את הכרובית 7 – 8 דקות ולסנן.

2. לטרוף את שאר המצרכים, לטבול את פרחי הכרובית בביצה ולנער שאריות.

3. במחבת חמה עם שמן עמוק לטגן את פרחי הכרובית עד שמזהיב ולהוציא לנייר סופג.

נפלא!

19513 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

38
תגובות

  הרשם  
עדכן
ריקי

היי…ניקי
הכנתי את הכרובית…..יצא מדהיםםםםםם ללקק את האצבעות 🙂 תודה

ענת כהן

ניקי יקרה .
תודה לך על האתר הנפלא הזה. אני רוצה להכין את הכרובית המטוגנת רציתי לדעת
אם לא צריך פירורי לחם? תודה

קרן

הי ניקי,

כמה כורכום, אבקת מרק לשים?
לטגן עם אש גבוהה או בינונית?

תודה, קרן.

טלי

היי ניקי
האם אפשר לוותר על הטיגון?
אי אפשר בתנור במקום?

שם

ניקי שלום,
במקרה נחשפתי לאתר שלך, ואני באמת לא לוקחת כל מתכון אני אופה
המון, אבל פשטו אין עלייך. עוגת הטריקולד והעוגה ששידרגת עם שערות החלבה (שוקולד) מעולות, וכן אמשיך לאמץ את העוגות שלך ולשגע את בני הבית ברחות ובטעמים. תבורכי.

שם

צהריים טובים.. ניקי..
א. האתר שלך מ ד ה י ם …!!
ב. לא כל כך הבנתי .. את חולטת כמה דקות בשביל הניקיון ואחר כך מרתיחה 6 דקות בשביל לרכך את הכרובית?

תודה רבה,
אורלי

שם

יצא מאוד טעים, תודה 🙂