כרובית מטוגנת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרובית מטוגנת

כרובית מטוגנת

מכירים מתכונים בשלושה מרכיבים אבל באמת שלושה מרכיבים בלי עבודה קשה… ולא לתת למיעוט המצרכים להטעות אתכם… טעם הכרובית יוצא חבל על הזמן. קשה לקרוא לזה מתכון, אצלנו זה פשוט נקרא “הכרובית שנחטפת” .
כשבעלי רואה שהכנתי את הכרובית הזאת, ישר מגיע חיוך, אנחנו מאוד אבל מאוד אוהבים את המנה הזאת. בדרך כלל מחסלים הכל ואני תמיד לא מכינה מספיק.
בנוסף לטעם הנהדר, מה שכיף בכרובית הזאת שהיא מהירת הכנה, לא עובדים קשה, לא צריך יותר מזה, כמה שזה טעים..

מרכיבים:

כרובית מפורקת לפרחים
2 ביצים טרופות
כורכום
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

  1. 1. למלא סיר עם מים ולהרתיח, לבשל את הכרובית 7 – 8 דקות ולסנן.

2. לטרוף את שאר המצרכים, לטבול את פרחי הכרובית בביצה ולנער שאריות.

3. במחבת חמה עם שמן עמוק לטגן את פרחי הכרובית עד שמזהיב ולהוציא לנייר סופג.

נפלא!

15439 צפיות 27 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

38
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירי

טעיםםםםםםםםםםםםם

עשיתי ועירבבתי אחר כך עם קוביות חזה עוף.

טעיםם בליגה

סיון

היי ניקי
שאלה קצת מוזרה
ניתן היום לחלוט ורד מחר לטגן?יהיה טעים?

דליה

ניקי, המתכונים שלך מאוג אהובים על הבנות שלי. האם אפדר לאפות בתנור במקום לטגן?

גל

כמה פשוט ככה טעים!!! הבעיה היא שאי אפשר להפסיק לאכול אותה…

מירית

אפשר במקום כורכום פירורי לחם ? אין לי כורכום
תודה שבת שלום

רותם

אין על המתכונים שלך!!!! כמה זמן לחלוט?

יפעת

ניקי יקרה,
יש לי כרובית קפואה – של סנפרוסט, גם אותה צריך לחלוט קודם?