יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים טבעוניים מתכונים לתשעה באב תוספות

כרובית אפויה משגעת!

22 יוני 2012
(Visited 248,444 times, 69 visits today)
כרובית אפויה משגעת!

כרובית אפויה משגעת!

אנשים מתלוננים שאני לא כותבת במתכון להכפיל כמויות, אני כותבת כאן בראש המתכון תכפילו כמויות אל תוותרו זה יוצא נפלא! טעים טעים טעים.
נישנוש או תוספת ? לא איכפת לי כל עוד אני יכולה לטעום מידי פעם ולשמוח שהכנתי הרבה אני מאושרת. פיצוץ של מתכון תוספת מופלאה לכל ארוחה בשרית חלבית לא משנה רק שיהיה מספיק כרובית לנשנש.

מרכיבים:

כרובית גדולה
2 כפות שטוחות פירורי לחם
כפית גדושה פטרוזיליה מיובשת
חצי כוס שמן זית / קנולה
כפית שטוחה פפריקה
חצי כפית פלפל שחור גרוס
כפית מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • לחם רך ואוורירי

    בא לכם להכין לחם רך ואוורירי לשבת ? בעצם למה לא להכין לארוחת ערב ?
    לחם חלומי תסתכלו בסרטון ותראו כמה רך הוא יוצא, מסוג הלחמים שאי אפשר להפסיק לאכול.
    אני רוצה לגלות לכם סוד הכנתי אותו ללא מערוך הכל בידיים ועכשיו אתם חושבים שזה יותר קשה ומי בכלל צריך את זה אז לא בכלל לא קשה והסברתי בסרטון איך לעבוד עם הבצק שיצא הכי טוב.
    מתכון חובה בכל בית אין כמו הלחם הזה בקלות ההכנה ובתוצאה הסופית, מרקם מעולה של בצק שמרים. אין כמו לפתוח את היום עם ריח של אפייה של לחם רך ואוורירי ממכר וסופר טעים.

    2 לחמים

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • מרק שום

    איזה מרק טעים! אני כל כך אוהבת שום והפעם ניצלתי את ההזדמנות והכנתי מרק עם המון שום, דגש על הרבה שום ואיזה טעים יצא חוויה לאוהבי השום.
    הוספתי בטטה, בצל גם תפוחי אדמה הצטרפו לחגיגה איזה מרק קרמי נהדר. בדקתי את התחזית דיברו על גשם ומרק חייב להיות, מתכון פשוט למרק שעושה ריח טוב בכל הבית, 40 דקות  והמרק הוגש לשולחן, קעריות מהבילות וריחניות. כמה פשוט ככה טעים.
    הגשתי עם עגבניות מיובשות ולחמניות של בית עכשיו בא לי גשם כל יום 🙂

    3 מנות

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לפרק את הכרובית לפרחים, להרתיח סיר עם מים לבשל את הכרובית 10 דקות ולסנן.

3. לערבב  שמן זית פירורי לחם ותבלינים לטבול כל פרח טבילה קצרה בתבלינים  (רק את החלק העליון) ולהניח על נייר אפייה, אם לקראת הסוף סמיך מידי להוסיף קצת שמן ולהבריש את הפרחים במה שנותר.

4. לאפות כ 40 דקות.

מה יותר כיף מלקבל כל בוקר לחמים, מאפים ומוצרי חלב טריים?

כרובית אפויה משגעת!כרובית אפויה משגעת!

גולשים מכינים וממליצים:

שירן : ווואאאוווו יצא פשוט מדהים וטעים…. ניקי תודה רבה על מתכונים מנצחים, מאוהבת באתר שלך
תמשיכי לפנק אותנו

דפנה : מדהים פשוט נפלא. ניתן להכין כך גם עם ברוקלי … אבל נגמר מהר מידי

רעות : מדהים מדהים מדהים!הוספתי שום כתוש לבלילה ויצא מעולה!תודה על המתכונים המדהימים והכי חשוב קלים וידידותיים למשתמש 🙂

מיכל : “להיט!!הבעיה באמת שכמעט הכל חוסל! קשה לעמוד בפני הטעם המושלם. תודה ניקי.”

יוחנן : “מתכון מדהים טעים ללקק ת’אצבעות.
לא מאמין שחיסלתי הכל לבד…”

מנוחה : “הכנתי את הכרובית שלך (שכרגע בתנור מחכים לתוצאות..)
ועוד מלא מתכונים טעימים שלך,תמיד זה יוצא מוצלח!!
חוץ ממתי שאני לא מקשיבה לך ולא מדיקת בכמויות..(;
ועכשיו לשאלתי,אני מנהלת בית חב”ד באיזה מקום נידח בעולם,ואין לי בכלל הרבה מוצרים.
עכשיו הביאו לי שתי גבינות ושתי שמנות חמוצות..
מרוב שהן יקרות מפז,אני מחפשת אם יש לך מתכון שאנצל אותם בצורה הטובה ביותר?!
תודה לך,ובזכותך יש מאות אנשים שאוכלים אוכל כשר,ומעולה!!!”

הילה : “ניקי, טעים כ”כ. מתכון שאני מכינה כבר כמה שנים וכל פעם אליפות”

מורן : “זה לא נורמלי הדבר הזה!!! פשוט טעים! חיסלתי כרובית ענקית לבד!
ניקי את משהו מיוחד תבורכי!”

אסתי : “וואוו וואוו וואווו!!!
ממליצה בחום, מושלםם
זה מתכון שהופך את הכרובית מטעימה, למיוחדת!
תמשיכי להפציץ ניקי, נהנית ממש מהאפליקציה המדהימה שלך!!”

הרשם
עדכן
280 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

שלום ניקי, האם לשים בתנור עם טורבו או לא?

הי, לפסח אפשר להחליף את הפירורי לחם בקמח מצה?

פשוט הצלחה
טעים מאד
תודה

לי יצא טעים!

הכנתי לפי ההוראות ויצא תפל

ניקי שלום, אשמח לעצתך לגבי חימום מחדש. תמיד הכרובית יוצאת מדלדלה כזו. האם בתנור זו התשובה שבכדי שתצא שוב טעימה ופריכה? והאם ישנה דרך נוספת ללא תנור להחיות אותה למחרת.
תודה ויום נפלא

אם אני משתמשת בכרובית קפואה של סנפרוסט, האם יש צורך להרתיח או להשתמש ככה בכרובית?