תפוחי אדמה ובטטות קריספיים מעולים
להיט! התוספת אצלי בבית, נחטפת תמיד, הירקות קריספיים בפה וכל כך טעימים, התוספת הכי טובה שהכנתי, נהדרת לאירוח וסתם להכנה למשפחה. טעים, טעים וכמובן קלי קלות הכנה.
מרכיבים:
4 תפוחי אדמה שעברו חצי בישול
2 בטטות שעברו חצי בישול
1/3 כוס שמ"ז
2 כפות שמ"ז
3 כפות פירורי לחם
2 כפיות פפריקה
פטרוזיליה קצוצה
כמון
מל"פ (מלח פלפל)
הכנות:
1. לחתוך את הירקות לפרוסות. לערבב את כל המצרכים (חוץ מ 2 כפות שמ"ז) לצפות את תפוחי האדמה והבטטות מכל הכיוונים. לסדר את הפרוסות בתבנית. להוסיף למשרה שנשאר בקערה 2 כפות שמ"ז ולערבב. לצקת בעזרת כף את שארית המשרה על הירקות.
2. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני 180 מעלות, בסביבות 45 שעה או עד שהירקות רכים.
הערות:
לא לערבב. מעולה !
גולשים מכינים וממליצים:
בר : "מתכון מדהים עשיתי בלי פיטרוזיליה, ויצא פשוט מושלם!
ובכללי נהנית מאוד מהאתר כל מתכון שניסיתי יצא מושלם! תודה לך."
ג'וליה : תודה ניקי, יצא סוף הדרך!