שעועית ירוקה מוקפצת עם פטריות ב 5 דקות הכנה
יש מתכונים שאני לא יכולה בלעדיהם וזה אחד המתכונים הכי חביבים עליי תסמכו עליי שווה ביותר.
תוספת נהדרת לכל ארוחה ההכנה מהירה והתוצאה טעימה ביותר. מחפשים תוספת מהירה לארוחה בלי לעבוד קשה ?
יש לכם 5 דקות ? תכינו ותתאהבו מתכון מעולה עם מצרכים שיש לכל אחד בבית אני מראש אומרת לכם תכפילו זה מתחסל במהירות. אפשר לאכול בטמ"פ החדר ואפילו קר אם לא בא לכם לחמם.
כל הטעימות שבדרך תשתדלו שיגיע משהו לשולחן 🙂
3 מנות
מרכיבים:
400 ג' שעועית ירוקה עדינה (קפואים)
40 פטריות שמפיניון (2 חבילות)
כף רוטב צ'ילי מתוק
כפית רוטב סויה
2 כפות סילאן
כף שטוחה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
1. אם השעועית קפואה ואין סבלנות לחכות להפשרה להרתיח סיר עם מים לבשל 2 – 3 דקות השעועית אמורה להיות במרקם נגיס ולסנן. אם מפשירים אין צורך לבשל.
2. לחתוך את הפטריות גס, לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן להקפיץ דקה שתיים, להוסיף את השעועית ואת שאר הדברים להקפיץ כשתי דקות ולהוריד מהאש.
גולשים מכינים וממליצים:
נורית : ניקי היקרה, רציתי להגיד תודה על הטעמים והניחוחות שהכנסת לביתנו, כבר התנסנו במספר מתכונים מהאתר ונהננו מאוד במשפחה, ולעדכן שאצלנו נס של חנוכה השנה היה שבעלי אכל (טרף יותר מתאים) שעועית ירוקה, דבר שהוא אף פעם לא נוגע בו, תודות למתכון הנהדר, ולא הפסיק לציין כמה טעים לו. ממש כיף גדול. תודה מכל הלב
רותי : "מתכון פצצה. פעם שניה שמכינה ומתענגים על זה.
כל מתכון שלך שווה ביותר! תודה!!!"