פטריות מוקפצות עם שעועית ירוקה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פטריות מוקפצות עם שעועית ירוקה

פטריות מוקפצות עם שעועית ירוקה

לכל בשלנית יש את המתכונים החביבים עליה, מה שהכי הכי אוהבים וגם אני אעיר את בעלי באמצע הלילה הוא יחסל את זה, אחד המתכונים הכי מוצלחים שיש לי. כל מה שצריך זה  פטריות ושעועית ירוקה, 10 דקות על השעון וזה מוגש. אזהרה מראש לא להשאיר על השיש זה לא מגיע לשולחן אין סיכוי.
ישר למחברת המתכונים המתכון הזה טעים ביותר.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

400 ג’ שעועית ירוקה עדינה (קפואים)
20 פטריות שמפיניון
כף רוטב צ’ילי מתוק
כפית רוטב סויה
2 כפות סילאן
כף שטוחה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. אם השעועית קפואה ואין סבלנות לחכות להפשרה להרתיח סיר עם מים לבשל 2 – 3 דקות השעועית אמורה להיות במרקם נגיס ולסנן. אם מפשירים אין צורך לבשל.

2. לחתוך את הפטריות גס, לחממם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן להקפיץ דקה שתיים, להוסיף את השעועית ואת שאר הדברים להקפיץ כשתי דקות ולהוריד מהאש.

69492 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פטריות מוקפצות עם שעועית ירוקהפטריות מוקפצות עם שעועית ירוקה

גולשים מכינים וממליצים:

נורית : ניקי היקרה, רציתי להגיד תודה על הטעמים והניחוחות שהכנסת לביתנו, כבר התנסנו במספר מתכונים מהאתר ונהננו מאוד במשפחה, ולעדכן שאצלנו נס של חנוכה השנה היה שבעלי אכל (טרף יותר מתאים) שעועית ירוקה, דבר שהוא אף פעם לא נוגע בו, תודות למתכון הנהדר, ולא הפסיק לציין כמה טעים לו. ממש כיף גדול. תודה מכל הלב

רותי : “מתכון פצצה. פעם שניה שמכינה ומתענגים על זה.
כל מתכון שלך שווה ביותר! תודה!!!”

227
תגובות

  הרשם  
עדכן
רותי

שלום ניקי!
ניתן לדעתך להקפיא את התבשיל? אני פשוט רוצה לשמור גם לשבוע הבא
תודה!

אנונימי

היי
האם אפשר להשתמש בשעועית צהובה ?

ריקי

תודה ניקי,יצא נהדר.
תמיד התלבטתי מה לעשות עם שעועית ירוקה.
עכשיו אימצתי את המתכון כמנה קבועה בבית.ר

אירנה

היי ניקי, האם אפשר להוסיף אפונה? זה יתאים?

1 14 15 16