


פטריות מוקפצות עם שעועית ירוקה
לכל בשלנית יש את המתכונים החביבים עליה, מה שהכי הכי אוהבים וגם אני אעיר את בעלי באמצע הלילה הוא יחסל את זה, אחד המתכונים הכי מוצלחים שיש לי. כל מה שצריך זה פטריות ושעועית ירוקה, 10 דקות על השעון וזה מוגש. אזהרה מראש לא להשאיר על השיש זה לא מגיע לשולחן אין סיכוי.
ישר למחברת המתכונים המתכון הזה טעים ביותר.
3 – 4 מנות
מרכיבים:
400 ג’ שעועית ירוקה עדינה (קפואים)
20 פטריות שמפיניון
כף רוטב צ’ילי מתוק
כפית רוטב סויה
2 כפות סילאן
כף שטוחה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
1. אם השעועית קפואה ואין סבלנות לחכות להפשרה להרתיח סיר עם מים לבשל 2 – 3 דקות השעועית אמורה להיות במרקם נגיס ולסנן. אם מפשירים אין צורך לבשל.
2. לחתוך את הפטריות גס, לחממם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן להקפיץ דקה שתיים, להוסיף את השעועית ואת שאר הדברים להקפיץ כשתי דקות ולהוריד מהאש.
גולשים מכינים וממליצים:
נורית : ניקי היקרה, רציתי להגיד תודה על הטעמים והניחוחות שהכנסת לביתנו, כבר התנסנו במספר מתכונים מהאתר ונהננו מאוד במשפחה, ולעדכן שאצלנו נס של חנוכה השנה היה שבעלי אכל (טרף יותר מתאים) שעועית ירוקה, דבר שהוא אף פעם לא נוגע בו, תודות למתכון הנהדר, ולא הפסיק לציין כמה טעים לו. ממש כיף גדול. תודה מכל הלב
רותי : “מתכון פצצה. פעם שניה שמכינה ומתענגים על זה.
כל מתכון שלך שווה ביותר! תודה!!!”
האם ניתן לחמם במיקרו?
האם ניתן להכין יום לפני או באותו יום מוקדם ולחמם בערב?
היי ניקי
רוצה להכין את המתכון ליום שישי בערב. האם ניתן להכין כבר ביום חמישי? במידה וכן, אין עדיף לחמם ביום שישי בערב? בתנור או במיקרו? לא מדליקה אש.
תודה
וואו! טעם מדהים! מאוד מהיר וקל להכנה ואי אפשר להפסיק לטעום מהסיר.
אין עליך…
אפשר פטריות משומרות? אין לי כרגע טריות.
אני לא רואה את הרכיבים איפה רואים אותם
צהריים טובים ניקי
רציתי לשאול בבקשה:
אם אני צריכה להכין ל20 איש,
מה הכמויות שאת ממליצה בבקשה?
ואם אפשר בבקשה שאלה נוספת-
יש לך את המתכון הסה עם השעועית, וגם יש לך את הפטריות עם העגבניות שרי.
איזה מבין שתיהם יותר מומלץ? (ארוחה חלבית, מסיבת גיוס)
תודה !