פטריות מוקפצות עם שעועית ירוקה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פטריות מוקפצות עם שעועית ירוקה

פטריות מוקפצות עם שעועית ירוקה

לכל בשלנית יש את המתכונים החביבים עליה, מה שהכי הכי אוהבים וגם אני אעיר את בעלי באמצע הלילה הוא יחסל את זה, אחד המתכונים הכי מוצלחים שיש לי. כל מה שצריך זה  פטריות ושעועית ירוקה, 10 דקות על השעון וזה מוגש. אזהרה מראש לא להשאיר על השיש זה לא מגיע לשולחן אין סיכוי.
ישר למחברת המתכונים המתכון הזה טעים ביותר.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

400 ג’ שעועית ירוקה עדינה (קפואים)
20 פטריות שמפיניון
כף רוטב צ’ילי מתוק
כפית רוטב סויה
2 כפות סילאן
כף שטוחה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. אם השעועית קפואה ואין סבלנות לחכות להפשרה להרתיח סיר עם מים לבשל 2 – 3 דקות השעועית אמורה להיות במרקם נגיס ולסנן. אם מפשירים אין צורך לבשל.

2. לחתוך את הפטריות גס, לחממם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן להקפיץ דקה שתיים, להוסיף את השעועית ואת שאר הדברים להקפיץ כשתי דקות ולהוריד מהאש.

27811 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פטריות מוקפצות עם שעועית ירוקהפטריות מוקפצות עם שעועית ירוקה

גולשים מכינים וממליצים:

נורית : ניקי היקרה, רציתי להגיד תודה על הטעמים והניחוחות שהכנסת לביתנו, כבר התנסנו במספר מתכונים מהאתר ונהננו מאוד במשפחה, ולעדכן שאצלנו נס של חנוכה השנה היה שבעלי אכל (טרף יותר מתאים) שעועית ירוקה, דבר שהוא אף פעם לא נוגע בו, תודות למתכון הנהדר, ולא הפסיק לציין כמה טעים לו. ממש כיף גדול. תודה מכל הלב

רותי : “מתכון פצצה. פעם שניה שמכינה ומתענגים על זה.
כל מתכון שלך שווה ביותר! תודה!!!”

219
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירי

אפשר להכין גם עם שעועית צהובה? או שיש הבדל בטעמים?

גייל

אני רוצה להכין את המתכון הזה אבל אין לי סילאן (וגם לא מייפל)
יש לך רעיון לתחליף??
תודה רבה

אורלי

היי.. ניקי .. מה שלומך?
ראשית .. אני חייבת לומר לך שהמטבח שלי חי מהמתכונים שלך ..!!!
תודה תודה תודה !!!
.. ולשאלתי ..
1. השעועית הירוקה .. את מתכוונת לזו שקונים ומקפיאים..?
2. לחלוט ..? .. כשהמים רותחים ל”זרוק” את השעועית למים .. ? .. ולכמה זמן..?
אני שוב מודה לך ..
אורלי

מ

שלום ניקי, יש תחליף לסויה ולצ’ילי?

שם

היי, אפשר להכין מראש? כלומר יום לפני ארוח?

שם

רוניתמ (לא רשום) | 20.01.2012 – 12:09
הצ’ילי יהרג ובל יעבור? אין לי… לא משתמשת בד”כ להחליף במשהו?

שם

חוה דר (לא רשום) | 20.10.2011 – 22:12
מתכון טעים שהתחסל בשניה. מעולה!

1 2 3 15