פטריות מוקפצות עם שעועית ירוקה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פטריות מוקפצות עם שעועית ירוקה

פטריות מוקפצות עם שעועית ירוקה

לכל בשלנית יש את המתכונים החביבים עליה, מה שהכי הכי אוהבים וגם אני אעיר את בעלי באמצע הלילה הוא יחסל את זה, אחד המתכונים הכי מוצלחים שיש לי. כל מה שצריך זה  פטריות ושעועית ירוקה, 10 דקות על השעון וזה מוגש. אזהרה מראש לא להשאיר על השיש זה לא מגיע לשולחן אין סיכוי.
ישר למחברת המתכונים המתכון הזה טעים ביותר.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

400 ג’ שעועית ירוקה עדינה (קפואים)
20 פטריות שמפיניון
כף רוטב צ’ילי מתוק
כפית רוטב סויה
2 כפות סילאן
כף שטוחה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. אם השעועית קפואה ואין סבלנות לחכות להפשרה להרתיח סיר עם מים לבשל 2 – 3 דקות השעועית אמורה להיות במרקם נגיס ולסנן. אם מפשירים אין צורך לבשל.

2. לחתוך את הפטריות גס, לחממם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן להקפיץ דקה שתיים, להוסיף את השעועית ואת שאר הדברים להקפיץ כשתי דקות ולהוריד מהאש.

27810 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פטריות מוקפצות עם שעועית ירוקהפטריות מוקפצות עם שעועית ירוקה

גולשים מכינים וממליצים:

נורית : ניקי היקרה, רציתי להגיד תודה על הטעמים והניחוחות שהכנסת לביתנו, כבר התנסנו במספר מתכונים מהאתר ונהננו מאוד במשפחה, ולעדכן שאצלנו נס של חנוכה השנה היה שבעלי אכל (טרף יותר מתאים) שעועית ירוקה, דבר שהוא אף פעם לא נוגע בו, תודות למתכון הנהדר, ולא הפסיק לציין כמה טעים לו. ממש כיף גדול. תודה מכל הלב

רותי : “מתכון פצצה. פעם שניה שמכינה ומתענגים על זה.
כל מתכון שלך שווה ביותר! תודה!!!”

219
תגובות

  הרשם  
עדכן
רוני

ניקי יקרה
לא בטוחה על החליטה, קודם להפשיר על השיש מהפריזר ואז 5 דק במים רותחים? או ישר מהמקפיא למים רותחים?

עירית

באיזה שמן להשתמש וכמה לשים? תודה

ציפי

שילוב מענג של טעמים, הכנה קלה וקצרה, מה עוד יש לבקש? תודה על עוד מתכון מנצח.

דליה

היי ניקי לא היתה לי שעועית זמינה עשיתי עם אפונה ירוקה יצא מעולהתודה

נתנאל

היי ניקי,
האם יש תחליף לרוטב סויה?
מה שמוכרים סמוך למקום מגוריי (מעונות האוניברסיטה) הוא חיקוי זול מפוצץ במלח ומונוסודיום גלוטומט.

בטושה

אין עליך את אלופה כל מרשם שהכנתי מדוייק וטעים בטירוף. גם העוגות קלות להכנה וטעימות ברמות ישר כוח

דורית

היי ניקי, את חושבת שכדאי להוסיף 2 שיני שום?