


מקלות גזר אפויים
תקראו לזה איך שבא לכם מבחינתי זה נישנוש שמתחסל במהירות, אפילו חטיף שכל מי שעובד ליד התבנית לוקח כי הוא רק טועם. לארוחה לעצמה לא נשאר כלום אז תכינו כמות שלא יגמר מהר. מתכון משגע קל והכי פשוט שיש.
מרכיבים:
6 – 7 גזרים גדולים
רבע כוס שמן זית
חצי כפית פפריקה מתוקה
רבע כפית כמון
כפית מלח
מעט פירורי לחם
הכנות:
1. לחמם את התנור ל 190 מעלות.
2. לחתוך את הגזרים למקלות עבים ולהעביר לקערה, להוסיף את השמן והתבלינים לערבב טוב.
*3. להעביר לתבנית עם נייר אפייה, לפזר מעל מעט פירורי לחם, לאפות כ 40 דקות או עד שהגזרים רכים.
הוגש עם מקלות לחם, סלט עגבניות ופלפלים חריפים, וסלט חצילים
כדאי לדעת ש…
להכין הרבה זה טעים!
34543 צפיות 21 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
אניה : “טעים ! טעים ! טעים
אבל ממש טעים וקל שזה פינוק”
היי ניקי
האם צריך לחלוט את הגזרים לפני האפיה?
יצא טעים בטרוףףףף
תודה על המתכון המוצלח
(הגשתי עם אחד המתבלים שלך)
תודה!!!!
כבר בתנור…
והתווסף למועדפים.
בלי לטעום..
ניקי יקרה
כל מתכון- הצלחה אדירה.
שאלה קטנה: אפשר להקפיא את הגזר אחרי ההכנה? ( אני טסה לחו”ל ולוקחת איתי אוכל מוכן).
תודה רבה.
אין לי מושג איך המטבח שלי היה נראה בלעדייך.
היי, כמה גזרים אני צריכה לעשרים איש בערך?
היי.
צריך לקלף את הגדר?