מקלות גזר אפויים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מקלות גזר אפויים

מקלות גזר אפויים

תקראו לזה איך שבא לכם מבחינתי זה נישנוש שמתחסל במהירות, אפילו חטיף שכל מי שעובד ליד התבנית לוקח כי הוא רק טועם. לארוחה לעצמה לא נשאר כלום אז תכינו כמות שלא יגמר מהר. מתכון משגע קל והכי פשוט שיש.

מרכיבים:

6 – 7 גזרים גדולים
רבע כוס שמן זית
חצי כפית פפריקה מתוקה
רבע כפית כמון
כפית מלח
מעט פירורי לחם

הכנות:

1. לחמם את התנור ל 190 מעלות.

2. לחתוך  את הגזרים למקלות עבים ולהעביר לקערה, להוסיף את השמן והתבלינים לערבב טוב.

*3. להעביר לתבנית עם נייר אפייה, לפזר מעל מעט פירורי לחם, לאפות כ 40 דקות או עד שהגזרים רכים.

הוגש עם מקלות לחם, סלט עגבניות ופלפלים חריפים, וסלט חצילים

כדאי לדעת ש…
להכין הרבה זה טעים!

16682 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מקלות גזר אפוייםמקלות גזר אפוייםמקלות גזר אפויים

גולשים מכינים וממליצים:

אניה : “טעים ! טעים ! טעים
אבל ממש טעים וקל שזה פינוק”

52
תגובות

  הרשם  
עדכן
רונית

ניקי יקרה
כל מתכון- הצלחה אדירה.
שאלה קטנה: אפשר להקפיא את הגזר אחרי ההכנה? ( אני טסה לחו”ל ולוקחת איתי אוכל מוכן).
תודה רבה.
אין לי מושג איך המטבח שלי היה נראה בלעדייך.

שם

היי, כמה גזרים אני צריכה לעשרים איש בערך?

יון

היי.
צריך לקלף את הגדר?