מקלות גזר אפויים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מקלות גזר אפויים

מקלות גזר אפויים

תקראו לזה איך שבא לכם מבחינתי זה נישנוש שמתחסל במהירות, אפילו חטיף שכל מי שעובד ליד התבנית לוקח כי הוא רק טועם. לארוחה לעצמה לא נשאר כלום אז תכינו כמות שלא יגמר מהר. מתכון משגע קל והכי פשוט שיש.

מרכיבים:

6 – 7 גזרים גדולים
רבע כוס שמן זית
חצי כפית פפריקה מתוקה
רבע כפית כמון
כפית מלח
מעט פירורי לחם


הכנות:

1. לחמם את התנור ל 190 מעלות.

2. לחתוך  את הגזרים למקלות עבים ולהעביר לקערה, להוסיף את השמן והתבלינים לערבב טוב.

*3. להעביר לתבנית עם נייר אפייה, לפזר מעל מעט פירורי לחם, לאפות כ 40 דקות או עד שהגזרים רכים.

הוגש עם מקלות לחם, סלט עגבניות ופלפלים חריפים, וסלט חצילים

כדאי לדעת ש…
להכין הרבה זה טעים!

9443 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מקלות גזר אפוייםמקלות גזר אפוייםמקלות גזר אפויים

גולשים מכינים וממליצים:

אניה : “טעים ! טעים ! טעים
אבל ממש טעים וקל שזה פינוק”


44
תגובות

  הרשם  
עדכן
יון

היי.
צריך לקלף את הגדר?

אניה הולנדר

ניקי יקרה,
זה כל כך טעים שרציתי להכין עם ירקות נוספים…מה יכול להתאים?

אניה הולנדר

טעים ! טעים ! טעים
אבל ממש טעים וקל שזה פינוק

הדס

לא הצלחתי להבין, שמים את הגזר שלם או חתוך? נראה טוב, מקווה להכין בקרוב. תודה

nili

היי ניקי,
נראה מסקרן!
אבל…כמון לא הולך אצלי (:
שייך להכין בכל זאת או לרדת מזה? להחליף את הכמון במשהו אחר?

שיר

היי ניקי
קודם כל תודה שאת פה..
מה שאמא שלי לא לימדה אותי את מלמדת ומה שהיא לימדה את מלמדת לעשות הרבה יותר קל וקצר 🙂
בנוגע למתכון.. יש לי שקית של גזר גמדי קפוא.. תופס?
כמובן שזמן הבישול משתנה והטעם של הקפואים תמיד קצת פחות אבל.. את ממליצה?

הודיה

אפשר לשים משהו במקום שמן זית?!