מקלות גזר אפויים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מקלות גזר אפויים

מקלות גזר אפויים

תקראו לזה איך שבא לכם מבחינתי זה נישנוש שמתחסל במהירות, אפילו חטיף שכל מי שעובד ליד התבנית לוקח כי הוא רק טועם. לארוחה לעצמה לא נשאר כלום אז תכינו כמות שלא יגמר מהר. מתכון משגע קל והכי פשוט שיש.

מרכיבים:

6 – 7 גזרים גדולים
רבע כוס שמן זית
חצי כפית פפריקה מתוקה
רבע כפית כמון
כפית מלח
מעט פירורי לחם

הכנות:

1. לחמם את התנור ל 190 מעלות.

2. לחתוך  את הגזרים למקלות עבים ולהעביר לקערה, להוסיף את השמן והתבלינים לערבב טוב.

*3. להעביר לתבנית עם נייר אפייה, לפזר מעל מעט פירורי לחם, לאפות כ 40 דקות או עד שהגזרים רכים.

הוגש עם מקלות לחם, סלט עגבניות ופלפלים חריפים, וסלט חצילים

כדאי לדעת ש…
להכין הרבה זה טעים!

35833 צפיות 22 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מקלות גזר אפוייםמקלות גזר אפוייםמקלות גזר אפויים

גולשים מכינים וממליצים:

אניה : “טעים ! טעים ! טעים
אבל ממש טעים וקל שזה פינוק”

57
תגובות

  הרשם  
עדכן
גלית

היי ניקי הבטחתי לדווח, אז גלילות החזה עוף ברוטב תפוחים, יצא פשוט ללקק את האצבעות… זה ממש נחטף והתלוננו שאין מספיק תפוחים, זה השתלב מצויין עם האורז ..יישר כוחך ניקי איזה מתכונים קלים ונפלאים.
את המקלות גזר פיקנטי פחות אהבו, אבל זאת אשמתי, כי שמתי לחימום על הפלטה, בפיירקס עטוף בנייר כסף והם איבדו מהפריכות שלהם..
אני הולכת להכין את המוס בדבש לראש השנה ואשמח אם יש לך מתכון עם בצק פילו ממולא במשהו מתוק לראש השנה
בהזדמנות זאת מאחלת לך, חג שמח, שנה טובה לך ולמשפחתך ושתמשיכי לתת לנו מתכונים מדהימים גם בהמשך..

גלית

הי ניקי
תודה על התשובה המהירה עזרת לי מאוד, אדווח איך יצא… שבת שלום ומבורכת.

גלית

היי ניקי מה שלומך? נראה בתמונה מגרה, אני הולכת להכין את זה לשבת להחליף קצת את הגזר המרוקאי שאני מכינה כל שבת, בגלל שאנחנו מסורתיים ולא מדליקים חשמל בשבת, רציתי לשאול אם מגישים את זה קר מהמקרר או חם? (אני יכולה לשים על הפלטה שישאר חם.. אודה לך על תשובתך.. אני הולכת להכין גם לכבוד שבת את החזה עוף והפסטרמה ברוטב תפוחים ואורז לבן נראה טעים מאוד ומגרה .. האם אפשר לשים דבש במקום סילאן.. תודה רבה גלית..

yiska

יצא מעולה וקל להכנה
אני ממליצה להפחית שמן(אמא של התלוננה על כך=)

חדשה

לאחר שמערבבים את הגזרים עם הרוטב מכניסים לתנור? זאת הכוונה?

שם

אנונימי (לא רשום) | 27.10.2011 – 17:12
היי ניקי,

האם יתאים כאן גזר גמדי של סנפרוסט במקום גזרים רגילים?
ואם כן האם יש צורך לבשל גם אותם 5 דק’?
מהי בערך הכמות של הגזרים שצריך?

תודה, יונית.

שם

יעל1234 (לא רשום) | 15.07.2011 – 13:50
מתכון מצוין! כל המשפחה מרוצה 🙂