


מקלות גזר אפויים
תקראו לזה איך שבא לכם מבחינתי זה נישנוש שמתחסל במהירות, אפילו חטיף שכל מי שעובד ליד התבנית לוקח כי הוא רק טועם. לארוחה לעצמה לא נשאר כלום אז תכינו כמות שלא יגמר מהר. מתכון משגע קל והכי פשוט שיש.
מרכיבים:
6 – 7 גזרים גדולים
רבע כוס שמן זית
חצי כפית פפריקה מתוקה
רבע כפית כמון
כפית מלח
מעט פירורי לחם
הכנות:
1. לחמם את התנור ל 190 מעלות.
2. לחתוך את הגזרים למקלות עבים ולהעביר לקערה, להוסיף את השמן והתבלינים לערבב טוב.
*3. להעביר לתבנית עם נייר אפייה, לפזר מעל מעט פירורי לחם, לאפות כ 40 דקות או עד שהגזרים רכים.
הוגש עם מקלות לחם, סלט עגבניות ופלפלים חריפים, וסלט חצילים
כדאי לדעת ש…
להכין הרבה זה טעים!
35834 צפיות 23 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
אניה : “טעים ! טעים ! טעים
אבל ממש טעים וקל שזה פינוק”
היי ניקי
ניתן בלי הפירורי לחם ?
ניקי, בוקר טוב.
נראה מעולה. לחמם על הפלטה בלי מכסה?
כמה ימים זה טוב במקרר?
שלום ניקי,
אפשר להגיש את זה בתור סלט?
זה חייב להיות חם או שזה טעים גם כשזה קר?
ניקי, שאלה, מה זה פלפל לבן? (סליחה על הבורות).
אי אפשר פלפל שחור?
סליחה על כל השיגועים… אמורים לכסות את התבנית ? הגזרים עדיין קשים
אני עוברת ממתכון למתכון חחחח
לא הבנתי את המים שופכים אחרי חמש דקות?
שוב תודה
אכן כן היה טעים מאוד… והחדשות הטובות שעוד יהיה טעים בהמשך וגם בחג…
עכשיו סיימתי להכין את הסהרוני שקדים יצא פשוט מ ו ש ל ם .. לילה טוב .