מקלות גזר אפויים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מקלות גזר אפויים

מקלות גזר אפויים

תקראו לזה איך שבא לכם מבחינתי זה נישנוש שמתחסל במהירות, אפילו חטיף שכל מי שעובד ליד התבנית לוקח כי הוא רק טועם. לארוחה לעצמה לא נשאר כלום אז תכינו כמות שלא יגמר מהר. מתכון משגע קל והכי פשוט שיש.

מרכיבים:

6 – 7 גזרים גדולים
רבע כוס שמן זית
חצי כפית פפריקה מתוקה
רבע כפית כמון
כפית מלח
מעט פירורי לחם

הכנות:

1. לחמם את התנור ל 190 מעלות.

2. לחתוך  את הגזרים למקלות עבים ולהעביר לקערה, להוסיף את השמן והתבלינים לערבב טוב.

*3. להעביר לתבנית עם נייר אפייה, לפזר מעל מעט פירורי לחם, לאפות כ 40 דקות או עד שהגזרים רכים.

הוגש עם מקלות לחם, סלט עגבניות ופלפלים חריפים, וסלט חצילים

כדאי לדעת ש…
להכין הרבה זה טעים!

35834 צפיות 23 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מקלות גזר אפוייםמקלות גזר אפוייםמקלות גזר אפויים

גולשים מכינים וממליצים:

אניה : “טעים ! טעים ! טעים
אבל ממש טעים וקל שזה פינוק”

57
תגובות

  הרשם  
עדכן
נועה

היי ניקי
ניתן בלי הפירורי לחם ?

בת ציון

ניקי, בוקר טוב.
נראה מעולה. לחמם על הפלטה בלי מכסה?
כמה ימים זה טוב במקרר?

מיטל

שלום ניקי,
אפשר להגיש את זה בתור סלט?
זה חייב להיות חם או שזה טעים גם כשזה קר?

shirelmoshe

ניקי, שאלה, מה זה פלפל לבן? (סליחה על הבורות).
אי אפשר פלפל שחור?

איתי

סליחה על כל השיגועים… אמורים לכסות את התבנית ? הגזרים עדיין קשים

איתי

אני עוברת ממתכון למתכון חחחח
לא הבנתי את המים שופכים אחרי חמש דקות?
שוב תודה

גלית

אכן כן היה טעים מאוד… והחדשות הטובות שעוד יהיה טעים בהמשך וגם בחג…
עכשיו סיימתי להכין את הסהרוני שקדים יצא פשוט מ ו ש ל ם .. לילה טוב .