


מקלות גזר אפויים
תקראו לזה איך שבא לכם מבחינתי זה נישנוש שמתחסל במהירות, אפילו חטיף שכל מי שעובד ליד התבנית לוקח כי הוא רק טועם. לארוחה לעצמה לא נשאר כלום אז תכינו כמות שלא יגמר מהר. מתכון משגע קל והכי פשוט שיש.
מרכיבים:
6 – 7 גזרים גדולים
רבע כוס שמן זית
חצי כפית פפריקה מתוקה
רבע כפית כמון
כפית מלח
מעט פירורי לחם
הכנות:
1. לחמם את התנור ל 190 מעלות.
2. לחתוך את הגזרים למקלות עבים ולהעביר לקערה, להוסיף את השמן והתבלינים לערבב טוב.
*3. להעביר לתבנית עם נייר אפייה, לפזר מעל מעט פירורי לחם, לאפות כ 40 דקות או עד שהגזרים רכים.
הוגש עם מקלות לחם, סלט עגבניות ופלפלים חריפים, וסלט חצילים
כדאי לדעת ש…
להכין הרבה זה טעים!
35869 צפיות 8 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
אניה : “טעים ! טעים ! טעים
אבל ממש טעים וקל שזה פינוק”
ניקי יקרה,
זה כל כך טעים שרציתי להכין עם ירקות נוספים…מה יכול להתאים?
טעים ! טעים ! טעים
אבל ממש טעים וקל שזה פינוק
לא, אין צורך.
לא הצלחתי להבין, שמים את הגזר שלם או חתוך? נראה טוב, מקווה להכין בקרוב. תודה
היי ניקי,
נראה מסקרן!
אבל…כמון לא הולך אצלי (:
שייך להכין בכל זאת או לרדת מזה? להחליף את הכמון במשהו אחר?
היי ניקי
קודם כל תודה שאת פה..
מה שאמא שלי לא לימדה אותי את מלמדת ומה שהיא לימדה את מלמדת לעשות הרבה יותר קל וקצר 🙂
בנוגע למתכון.. יש לי שקית של גזר גמדי קפוא.. תופס?
כמובן שזמן הבישול משתנה והטעם של הקפואים תמיד קצת פחות אבל.. את ממליצה?
אפשר לשים משהו במקום שמן זית?!