יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מתכוני ירקות - צמחוני מתכוני תפוחי אדמה מתכונים טבעוניים מתכונים לחנוכה מתכונים ליום כיפור מתכונים לסוכות מתכונים לפסח מתכונים לראש השנה מתכונים לתשעה באב תוספות

ארטישוק ירושלמי בתנור מעדן!

23 יוני 2012
(Visited 86,321 times, 1 visits today)
ארטישוק ירושלמי בתנור

ארטישוק ירושלמי בתנור מעדן!

יש לי הצהרה מפוצצת זה הירק הכי טעים שיצא לי להכין, אני לא יכולה להשוות אותו לשום ירק אחר יש לו את הקסם שלו טעם ייחודי והוא נקרא גם בטטה קסביה (אין שום קשר לבטטה) הדבר היחיד לצערי הוא מופיע אחת ל.
הדרך הכי טובה להכין אותו זה בתנור אני ממליצה להכין כמות גדולה הוא הכי טעים בעולם כשהוא נימוח מתפרק צלוי וזהוב ואל תתנו למראה החיצוני להפחיד אתכם הוא נראה כמו שורש זנגוויל ואפשר להכין ממנו המון דברים, מרק, תבשילים, תוספות.
קבלו טעם גן עדן בצלחת, עדיין לא מכירים ? תרוצו להכין.
אני יודעת שיש בעיה איתו כשאוכלים הרבה לא עשיתי ניסוי מדעי או משהו אבל נראה לי שפתרתי את הבעיה (סעיף 1)

4 מנות

מרכיבים:

קילו ארטישוק ירושלמי רצוי גדולים כי זה מאבד נפח באפייה
1/3 כוס שמן זית / שמן קנולה
כפית שטוחה פפריקה
שליש כפית פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. הדבר הכי מעצבן זה לקלף ובכל זאת לקלף לשטוף טוב ולחתוך גס, להרתיח סיר מים עם כפית מלח לבשל את הארטישוק 5 דקות במים רותחים ולסנן.

2. לחמם תנור ל 190 – 200 מעלות לתבל את הארטישוק עם השמן זית והתבלינים.

3. לאפות כ 40 דקות, לא לגמור הכל מהתבנית תשאירו משהו 😊

הוספתי 5 – 6 תפוחי אדמה קטנים חצויים

אורז עם גזר ובצל בשתי דקות הכנה

צ'יפס חצילים טעים אש!

ארטישוק ירושלמי בתנור

הרשם
עדכן
34 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן