פירה בטטה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פירה בטטה

פירה בטטה

אני אוהבת את הפירה הזה אני אפילו מעדיפה אותו על הפירה הרגיל הוא הרבה יותר טעים המרקם שלו נהדר, אני מפזרת בצל מטוגן ואיזה כיף לאכול. ההכנה קלה ופשוטה התוצאה נהדרת.

4 מנות

מרכיבים:

2 בטטות
תפוח אדמה
3 כפות שמן
פלפל שחור טחון
כפית מלח

בצל

הכנות:

1. למלא סיר עם מים ולהרתיח, לקלף את הירקות להכניס לסיר ולבשל עד שהם רכים.

2. למעוך את הירקות עם השמן לקרם חלק ללא גושים ולהוסיף מלח.

3. לחצות את הבצל ולפרוס דק, לשים במחבת 2 כפות שמן ולטגן את הבצל עד שהוא מזהיב.

4. להעביר את הפירה לצלחת הגשה לפזר בצל מטוגן ולהגיש.

39749 צפיות 40 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פירה בטטהפירה בטטה

53
תגובות

  הרשם  
עדכן
רינה מ

היי ניקי
מאז שהכנתי את המתכון הזה הבת שלי לא מפסיקה לבקש אותו לערב שבת., ואני מכינה בשמחה!!
הוא מככב על הצלחת יחד עם הדג סלמון המעולה.
מנה מושלמת!!
כמובן הבצל המטוגן מוסיף טעם נהדר.
תודה ניקי . המרק בשר לקוסקוס מתבשל והריח נהדר.
בנוסף הכנתי כבר תבנית שניה לחיתוכיות ריבה ואגוזים.
איזה כיף. תודה על הכל.
צום קל.

מרי

היי ניקי,
אני רוצה להכין את המתכון לארוחת הצהריים של הילדים היום. ראיתי בתגובות שאנשים שואלים על תפקידו של החלמון ועל החמאה, אבל במתכון כרגע אין חלמון ואין חמאה. אני אשמח אם תכתבי לי מה כן עושים עם החלמון וכמה חמאה היה במתכון המקורי. תודה!

ורד

כמה זמן אפשר לשמור את הפירה במקרר?

ציפי

הי ניקי, אפשר לוותר על הפוח אדמה?

אלון

ממש טעים ניקי.
קל להכנה כרגיל 🙂

ענת

היי ניקי, לאחר הכנה, אם בכוונתי להגיש את זה כמה שעות לאחר מכן, איך לאחסן את הפירה ? במקרר? זה לא יפגום בטעם?
תודה