פירה בטטה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פירה בטטה

פירה בטטה

אני אוהבת את הפירה הזה אני אפילו מעדיפה אותו על הפירה הרגיל הוא הרבה יותר טעים המרקם שלו נהדר, אני מפזרת בצל מטוגן ואיזה כיף לאכול. ההכנה קלה ופשוטה התוצאה נהדרת.

4 מנות

מרכיבים:

2 בטטות
תפוח אדמה
3 כפות שמן
פלפל שחור טחון
כפית מלח

בצל


הכנות:

1. למלא סיר עם מים ולהרתיח, לקלף את הירקות להכניס לסיר ולבשל עד שהם רכים.

2. למעוך את הירקות עם השמן לקרם חלק ללא גושים ולהוסיף מלח.

3. לחצות את הבצל ולפרוס דק, לשים במחבת 2 כפות שמן ולטגן את הבצל עד שהוא מזהיב.

4. להעביר את הפירה לצלחת הגשה לפזר בצל מטוגן ולהגיש.

19161 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פירה בטטהפירה בטטה


48
תגובות

  הרשם  
עדכן
ורד

כמה זמן אפשר לשמור את הפירה במקרר?

ציפי

הי ניקי, אפשר לוותר על הפוח אדמה?

אלון

ממש טעים ניקי.
קל להכנה כרגיל 🙂

ענת

היי ניקי, לאחר הכנה, אם בכוונתי להגיש את זה כמה שעות לאחר מכן, איך לאחסן את הפירה ? במקרר? זה לא יפגום בטעם?
תודה