פירה בטטה
אני אוהבת את הפירה הזה אני אפילו מעדיפה אותו על הפירה הרגיל הוא הרבה יותר טעים המרקם שלו נהדר, אני מפזרת בצל מטוגן ואיזה כיף לאכול. ההכנה קלה ופשוטה התוצאה נהדרת.
4 מנות
מרכיבים:
2 בטטות
תפוח אדמה
3 כפות שמן
פלפל שחור טחון
כפית מלח
בצל
הכנות:
1. למלא סיר עם מים ולהרתיח, לקלף את הירקות להכניס לסיר ולבשל עד שהם רכים.
2. למעוך את הירקות עם השמן לקרם חלק ללא גושים ולהוסיף מלח.
3. לחצות את הבצל ולפרוס דק, לשים במחבת 2 כפות שמן ולטגן את הבצל עד שהוא מזהיב.
4. להעביר את הפירה לצלחת הגשה לפזר בצל מטוגן ולהגיש.