יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים טבעוניים מתכונים ליום כיפור מתכונים לסוכות מתכונים לפסח מתכונים לראש השנה מתכונים לתשעה באב תוספות

קישואים ברוטב אדום

23 יוני 2012
(Visited 103,278 times, 1 visits today)
קישואים ברוטב אדום

קישואים ברוטב אדום

היו לי זוקיני במקרר עגבניות שנראו קצת פחות טוב ו 45 דקות להגיש תוספת לשולחן, משני אלה הייתי צריכה לארגן תוספת לארוחת צהריים ושיהיה מספיק רוטב והבונוס שהקישואים  והעגבניות נחשבים דלי קלוריות.
לפעמים אני נופלת במלכודת של הפחמימות ואני פונה לתפוחי אדמה ואני שוכחת שיש אופציה נהדרת עם פחות קלוריות שטעימה לא פחות ואפילו יותר מתפוחי אדמה.
תוך 10 דקות סגרתי את המכסה הנמכתי את האש ונתתי לקסם לעשות את שלו, 30 דקות וארבעה אנשים ישבו לאכול ולא השאירו כלום בסיר ראו רק את התחתית ולא שכחו לבקש את המתכון.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

בצל גדול חתוך לקוביות
5 קישואים חתוכים למקלות קצרים / זוקיני
5 עגבניות
כפית מלאה רסק עגבניות
פלפל חריף חתוך לפרוסות דקות
כף סילאן
חצי כפית סוכר
כף א. מרק
חצי כפית פלפל שחור
רבע כפית מלח

הכנות:

1. להרתיח סיר עם מים לסמן איקס על כל עגבניה לבשל 3 דקות לסנן ולקרר.

2. לחמם מחבת רחבה וגדולה עם 4 – 5 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב להוסיף את הקישואים / זוקיני לטגן עם הבצל כ 5 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם.

3. לקלף את העגבניות לחתוך לקוביות ולהוסיף לקישואים, להוסיף, פלפל חריף, מים, סילאן, רסק ותבלינים להרתיח לכסות לבשל על אש בינונית כ 40 דקות מידי פעם לערבב.

4. לבדוק טעמים ולהוריד מהאש.

קישואים ברוטב אדוםקישואים ברוטב אדום

גולשים מכינים וממליצים:

ליטל : וואוו אבל פשוט וואוו!! מעדן מלכים! הסילאן והסוכר מוסיפים בטירוף!
בלעדיהם זה רוטב עגבניות רגיל. גם הקליפה הופכת אותם ליציבים.
תוך כדי הבישול כבר נגמר..

אולגה : "תודה רבה כל מתכון שלך יוצא מדהים, הילד מלקק את האצבעות!"

הרשם
עדכן
141 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן