


שעועית ירוקה עם שומשום
שעועית ירוקה עם שומשום, תוספת מעולה בכלום עבודה ויוצאת תוספת נהדרת שמתאימה לכל ארוחה. לא להאמין שבכמה דקות הכנה יוצאת תוספת כזאת מושלמת. כיף של תוספת טעימה.
4 – 5 מנות
מרכיבים:
שקית שעועית ירוקה
3 שיני שום
2 כפות סילאן
פלפל שחור גרוס
א. מרק
2 כפות שומשום
הכנות:
1. לחלוט את השעועית כמה דקות ולסנן.
2. לפרוס את שיני השום, במחבת חמה לטגן אותן עד הזהבה ולהוסיף את השעועית להקפיץ כדקה להוסיף סילאן ולתבל.
3. במחבת חמה ויבשה לקלות את השומשום עד שמתחיל להזהיב להוסיף לשעועית לפני ההגשה.
75380 צפיות 1 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
תמי : “הכנתי שבת שעברה, טעים בטרוווף. השוויגער החמיאה כמו שצריך:) מכינה גם השבת. מומלץ מאוד.
אין כמוך ניקי יקרה, את פשוט מלכת המטבח שלי (ושל בעלי:)”
ניקי יקרה, יצא מעולה. אין לי מילים על המתכונים המוצלחים
אשמח לעזרתך, קניתי היום פלפלים קטנים במארז ואני מחפשת מתכון לסלט (נראה לי בכיוון של פלפלונים בתחמיץ או אפילו סלט אחר לארוחה בשרית) אשמח מאד אם תכווני אותי למתכון מתאים
ושוב מודה לך, מרגלית
אפשר בלי שום?
היי שאלה קצת מוזרה, איך חולטים את השעועית?
הכנתי כבר כמה פעמים אבל כאילו הטעם לא נתפס על השעועית והוספתי עוד טיבול ועדיין.
מה אני עושה לא טוב?
היי, רציתי לדעת אם יהיה מתאים להוסיף פרוסות פטריות?
הי ניקי שעועית צהובה גם הולך?
צריך להפשיר קודם את השעועית?
אפשר לוותר על השומשום ועדיין יצא טעים?