יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים לתשעה באב תוספות

שעועית ירוקה מוקפצת עם ירקות

27 ינואר 2016
(Visited 7,992 times, 1 visits today)
שעועית ירוקה מוקפצת עם ירקות

שעועית ירוקה מוקפצת עם ירקות

אני אוהבת תוספת מהירות, כל העניין לקח 10 – 15 דקות והמתכון היפה הזה (נכון שיצא מקסים ?) היה מוכן, ירקות כמו שאני אוהבת, שעועית פריכה, פלפלים אדומים כמובן שאי אפשר בלי בצל, יצא נהדר. הצבעים כאן משגעים הטעמים עוד יותר טובים. אפשר לבנות על זה לארוחת שישי נכון ?

4 מנות

מרכיבים:

500 ג' שעועית ירוקה קצרה קפואה
בצל
2 שיני שום
חצי פלפל ירוק חריף
3 פלפלים אדומים
2 כפות דבש
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להרתיח סיר עם מים להוסיף את השעועית לבשל כ 5 דקות ולסנן, השעועית אמורה להישאר פריכה ולא רכה לגמרי.

2. לחתוך את הפלפלים לרצועות דקות לחמם מחבת חמה עם 4 כפות שמן לטגן את הפלפלים כמה דקות תוך כדי הקפצה, להוסיף את הבצל לטיגון של שתי דקות על אש גבוהה לפרוס את השום ולהוסיף לטיגון קצר של דקה בסוף להוסיף את השעועית להקפיץ כשתי דקות להוסיף דבש ולתבל.

הוגש עם קציצות בשר עם אפונה וגזר, תפוחי אדמה אפויים עם קליפה ואורז עם איטריות

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש, מגישים חם, אפשר להשתמש בפלפלים צהובים.

שעועית ירוקה מוקפצת עם ירקותשעועית ירוקה מוקפצת עם ירקות

גולשים מכינים וממליצים:

נילי : "מתכון פשוט מעולה. מומלץ להכפיל כמויות ולשמור במועדפים:)"

שושנה : "תוספת מעולה!! מאוד נהננו!
תודה ניקי!"

 

הרשם
עדכן
17 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן