שעועית ירוקה מוקפצת עם ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שעועית ירוקה מוקפצת עם ירקות

שעועית ירוקה מוקפצת עם ירקות

אני אוהבת תוספת מהירות, כל העניין לקח 10 – 15 דקות והמתכון היפה הזה (נכון שיצא מקסים ?) היה מוכן, ירקות כמו שאני אוהבת, שעועית פריכה, פלפלים אדומים כמובן שאי אפשר בלי בצל, יצא נהדר. הצבעים כאן משגעים הטעמים עוד יותר טובים. אפשר לבנות על זה לארוחת שישי נכון ?

4 מנות

מרכיבים:

500 ג’ שעועית ירוקה קצרה קפואה
בצל
2 שיני שום
חצי פלפל ירוק חריף
3 פלפלים אדומים
2 כפות דבש
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להרתיח סיר עם מים להוסיף את השעועית לבשל כ 5 דקות ולסנן, השעועית אמורה להישאר פריכה ולא רכה לגמרי.

2. לחתוך את הפלפלים לרצועות דקות לחמם מחבת חמה עם 4 כפות שמן לטגן את הפלפלים כמה דקות תוך כדי הקפצה, להוסיף את הבצל לטיגון של שתי דקות על אש גבוהה לפרוס את השום ולהוסיף לטיגון קצר של דקה בסוף להוסיף את השעועית להקפיץ כשתי דקות להוסיף דבש ולתבל.

הוגש עם קציצות בשר עם אפונה וגזר, תפוחי אדמה אפויים עם קליפה ואורז עם איטריות

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש, מגישים חם, אפשר להשתמש בפלפלים צהובים.

7885 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

נילי : “מתכון פשוט מעולה. מומלץ להכפיל כמויות ולשמור במועדפים:)”

שושנה : “תוספת מעולה!! מאוד נהננו!
תודה ניקי!”

 

14
תגובות

  הרשם  
עדכן
לירז פישלר

הי.
האם אפשרי סילאן במקום דבש?

אורלי

ה
אם אפשר לוותר על הדבש? מטעמי דיאטה כמובן

מרים

הי ניקי
האם אפשרי שעועית ירוקה שלמה קפואה?
אם כן, האם צריך להפשיר ולחתוך אותה שתהייה קצרה יותר?

י.כ

תודה רבה על המתכונים הנפלאים באתר, אני משתמש בו מידי פעם ותמיד יוצא נהדר.
לא היה לי שעועית אז השתמשתי בתרמילי פול טריים, יצא מצויין!

עדנה

שלום ניקי יקרה

מזמן לא הגבתי על מתכוניך. אני נהנית מידי יום ונעזרת בהם רבות.
אין לי מילים. הפשטות והנגישות תורמים להנאת התעשיה.
כל הכבוד לך.

מרטה

היי ניקי, אני רוצה להכין את הסלט בבוקר .האם בערב לפני הגשה צריכה לחמם ????תודה ושבת שלום

אור

הי ניקי יקרה
אנחנו ממש נהנים מהאתר מתכונים מעולים וקלים!
תודה רבה
רציתי לדעת מה אפשר לשים במקום הכרישה?
ושוב אין עליך. תודה