ספגטי ברוטב עגבניות קל הכנה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ספגטי ברוטב עגבניות קל הכנה

ספגטי ברוטב עגבניות קל הכנה

ספגטי ברוטב עגבניות קל הכנה איזה טעים ושווה ביותר. תוספת טעימה ביותר לילדים ובסך הכל כמה דקות הכנה ויש מנה נהדרת לארוחה. הילדים מלקקים את האצבעות כמה שזה טעים.

4 מנות

מרכיבים:

300 ג’ ספגטי
בצל בינוני קצוץ
2 שיני שום קצוצות
4 עגבניות קצוצות
כוס וחצי מים
כף רסק
כפית פפריקה
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. להכין את הספגטי לפי ההוראות להוסיף שתי כפות שמן ולערבב.

2. לטגן את הבל והשום להוסיף את העגבניות לטגן כדקה להוסיף את המים ואת השאר, לבשל כמה דקות.

3. להוסיף את הספגטי לערבב, להשאיר בצד כ 10 – 15 דקות מידי פעם לערבב שהספגטי יספוג יפה את הרוטב.

32384 צפיות 28 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ספגטי ברוטב עגבניות קל הכנה


39
תגובות

  הרשם  
עדכן
אלירז

היי ניקי
אני צריכה להכין 1 ק”ג פסטה. אפשרי להכין עם עגבניות מרוסקות שימורים? לכמות גדולה שכזו כמה פחיות אצטרך לדעתך?
תודה (:

מוריה

יוצא לי מיימי ושמתי כוס מיים יש סיבה?

שיר כהן

אפשר פחות עגבניות

אסתר

היי ניקי, אני רוצה להכין 500 גרם של פסטה כמה מים אני צריכה לשים? ואת העגבניות לקלף לפני או שאין צורך? תודה מראש ☺️

שרית

היי ניקי,
תודה על המתכונים באתר 🙂
שאלה קצרה על המתכון. כשמשאירים בצד את הספגטי ברוטב, הרוטב עדיין על האש? או אחרי שהפסטה מבושלת והמתכון מוכן, מערבבים אותם, אבל מסירים מהאש?
תודה רבה,
שרית