יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני תוספות

גזר גמדי ברוטב אדום

31 ינואר 2016
(Visited 46,494 times, 1 visits today)
גזר גמדי ברוטב אדום

גזר גמדי ברוטב אדום

איזה מתכון קליל להכנה, איזה כיף שיש מתכונים שתוך 15 דקות מוגשים לשולחן. יוצא טעים טעים, הגזר פריך וטעים עם יופי של רוטב, מתכון שהולך נהדר עם אורז לבן. מתכון קלאסי לארוחת צהריים יופי של תוספת.

3 מנות

מרכיבים:

400 ג' גזר גמדי (קפואים)
בצל
שן שום
3/4 כפית פפריקה
כף רסק עגבניות
3/4 כפית סוכר
כוס וחצי מים
כף שטוחה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • בורקס תפוחי אדמה מבצק מדהים!

    מה מכינים מקמח שמן ומים ? בצק מדהים חבל על הזמן ללא שמרים ללא התפחה ללא קירור ובלי לעבוד קשה כי בכל זאת בצק על בסיס שמן ועדיין נוח לעבודה.
    הכנתי את אחד המילויים שאני אוהבת תפוחי אדמה בצל ופטריות, יופי של מנה ראשונה לכל ארוחה או תוספת טובה ואם בא לכם לשדרג את ארוחת הצהריים לכו על זה בכיף.
    עד שלא תכינו לא תאמינו כמה הבצק הזה נוח ולא אמרתי מילה כמה שהוא טעים וכמובן פרווה וללא צורך בתחליפים.
    אני קוראת לבצק הזה בצק שק"ם (שמן קמח ומים) נסו ותתאהבו בצק מעולה.

    2- 3 רולדות (עדיף 2 לגודל טוב)

  • כרוב ניצנים אפוי

    לא החלטתי האם זה תוספת או חטיף שמנשנשים, מתכון פשוט ביותר שיוצא נהדר וכולו אפוי בתנור.
    לא יצא לי להתעסק הרבה עם כרוב ניצנים והכדורים הקטנים האלה הפתיעו אותי, איזה טעימים!
    מתכון נהדר כמעט בלי מצרכים נתתי לטעם של הכרוב לדבר כי יש לו אחלה לטעם, הכל הכנסתי לתבנית אחת בלי לטגן בדרך נתתי לתנור לעשות את שלו.
    לקח לי בקושי 10 דקות וזה נכנס לתנור. אם כבר מדברים על חיים קלים במטבח זה המתכון בשביל זה. נישנוש ממכר בטירוף! שקית שלמה נראה המון תסמכו עליי שזה אפילו לא מספיק. אל תגזימו עם הבישול שלא תקבלו ירק סמרטוטי ואני רוצה לומר לכם שאפילו לא טרחתי להפשיר.  ברור שיש סרטון 🙂

  • פסטה מעולה ב 5 דקות הכנה

    כמה שאני אוהבת מתכונים שלוקח 5 דקות להכין, שמתי את הפסטה על האש בזמן הזה תיקתקתי את הרוטב שום בכמויות,
    צ'ילי גרוס, פטרוזיליה קצת תבלינים ואיזה פיצוץ של פסטה כל ביס תענוג.
    בזמן שהכנתי את הספגטי התלבטתי האם מתאים לארוחת צהריים או ערב בסוף החלטתי ללכת על שניהם בערב אני מוסיפה גבינות בנדיבות סלט ירקות ליד ואיזה טעים יצא, קלות ההכנה מדהימה.
    אם בא לכם ארוחת ערב שונה מהרגיל ומעט יותר השקעה נו באמת אל תגידו שאין לכם 5 דקות זמן.
    תפנו לכם כמה דקות ותהנו מפסטה מעולה!

    3 מנות

הכנות:

1. לשים במחבת 3 כפות שמן לקצוץ את הבצל לטגן עד שהוא מזהיב, לקצוץ את השום לטגן עם הבצל כדקה.

2. להוסיף תבלינים ומים לבשל שתי דקות להוסיף הגזר לנער מעט את הסיר, לבשל 10 – 15 דקות.

גולשים מכינים וממליצים:

עידנאור : "הכנתי לשבת. כל השבת התענגנו,הרוטב פשוט אלוהי!!!!!"

מגי : "זהו אחד התבשילים הטעימים ביותר שאכלתי לאחרונה.
חבל שהכנתי רק 400 ג' ולא את השקית כולה…."

הרשם
עדכן
88 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

אפשר להקפיא?

הכנתי כמות כפולה וממליצה לשים על 800 גרם 2 כוסות מים (ולא 3), ככה הרוטב מצטמצם טוב. אחרת נראה לי היה יוצא לי מרק 🙂
וגם לא שמתי אבקת מרק, פשוט הוספתי קצת כורכום ומלח במקום.
יצא טעים מאוד.

שנה טובה ניקי, מתאים להוסיף פטריות לתבשיל?

הי ניקי
כתבת בתגובה האחרונה שאפשר להוסיף עשבי תיבול.
טריים? יבשים? איזה?

הי ניקי
רוצה להכין לשבת ושתי שאלות- יש לי גזר גמדי לא קפוא. האם לשנות את זמן הבישול ? האם אפשר לשים כף קטצ׳ופ במקום הרסק?
תודה על המתכונים הנהדרים ועל זה שאת תמיד עונה ומהר

היי ניקי, את הבצל והשום מטגנים במחבת ואז מעבירים לסיר? אם כן לאחר הוספת המים התבלינים והגזר הגמדי או לפני?

הי ניקי, האם טיגון הבצל והשום בסיר שבו מבשלים אחר-כך או במחבת נפרדת? תודה וחג שמח.