יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני תוספות

גזר גמדי ברוטב אדום

31 ינואר 2016
(Visited 41,084 times, 16 visits today)
גזר גמדי ברוטב אדום

גזר גמדי ברוטב אדום

איזה מתכון קליל להכנה, איזה כיף שיש מתכונים שתוך 15 דקות מוגשים לשולחן. יוצא טעים טעים, הגזר פריך וטעים עם יופי של רוטב, מתכון שהולך נהדר עם אורז לבן. מתכון קלאסי לארוחת צהריים יופי של תוספת.

3 מנות

מרכיבים:

400 ג’ גזר גמדי (קפואים)
בצל
שן שום
3/4 כפית פפריקה
כף רסק עגבניות
3/4 כפית סוכר
כוס וחצי מים
כף שטוחה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • מרק שום

    איזה מרק טעים! אני כל כך אוהבת שום והפעם ניצלתי את ההזדמנות והכנתי מרק עם המון שום, דגש על הרבה שום ואיזה טעים יצא חוויה לאוהבי השום.
    הוספתי בטטה, בצל גם תפוחי אדמה הצטרפו לחגיגה איזה מרק קרמי נהדר. בדקתי את התחזית דיברו על גשם ומרק חייב להיות, מתכון פשוט למרק שעושה ריח טוב בכל הבית, 40 דקות  והמרק הוגש לשולחן, קעריות מהבילות וריחניות. כמה פשוט ככה טעים.
    הגשתי עם עגבניות מיובשות ולחמניות של בית עכשיו בא לי גשם כל יום 🙂

    3 מנות

  • גזרים צלויים בתנור

    המתכונים הכי אהובים עליי לוקחים דקה הכנה ואת השאר אני משאירה לתנור. לפעמים קשה להאמין כמה המתכונים האלה יוצאים טוב כי בתכל’ס אין כאן כלום והתוצאה ללקק ת’אצבעות כמה  פשוט ככה טעים.
    גזרים צלויים במייפל, נגיעות של בלסמי, מעט שמן זית ותתכוננו להתאהב במתכון נהדר. תשמרו במועדפים שלא ילך לאיבוד ותכינו הרבה כי כל הזמן מנשנשים. אפילו לא קילפתי את הקליפה אין יותר קל מזה.

    3 – 4 מנות

  • מרק אפונה וגזר

    אמרו בחדשות שיש סערה בדרך וכל העוגות והעוגיות זזו הצידה, היום לא מעניין אותי מתוק החלטתי שאני מכינה מרק ירקות.
    היה לי אפונה וגזר בהקפאה ומשום מה אף לא הכנתי מרק איתם אלא רק תבשילים שונים אז הפעם הם נכנסו למרק עם פטרוזיליה, סלרי לא שכחתי את השום
    (איזה ניחוח נפלא) והוספתי אטריות ביצים רחבות כי רציתי לקבל מנה משביעה מלאה בכל טוב, ארוחה שלמה בסיר אחד.
    בעצם הכנתי סוג של מינסטרונה טעים. מה שיפה בהכנת מרק שכל ההכנה לוקחת אולי 5 דקות וכל השאר על האש עם טעימות כל הזמן 🙂
    מבחינתי שירד מבול אני מוכנה לסערה.

    4 מנות

הכנות:

1. לשים במחבת 3 כפות שמן לקצוץ את הבצל לטגן עד שהוא מזהיב, לקצוץ את השום לטגן עם הבצל כדקה.

2. להוסיף תבלינים ומים לבשל שתי דקות להוסיף הגזר לנער מעט את הסיר, לבשל 10 – 15 דקות.

גולשים מכינים וממליצים:

עידנאור : “הכנתי לשבת. כל השבת התענגנו,הרוטב פשוט אלוהי!!!!!”

מגי : “זהו אחד התבשילים הטעימים ביותר שאכלתי לאחרונה.
חבל שהכנתי רק 400 ג’ ולא את השקית כולה….”

הרשם
עדכן
86 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הכנתי כמות כפולה וממליצה לשים על 800 גרם 2 כוסות מים (ולא 3), ככה הרוטב מצטמצם טוב. אחרת נראה לי היה יוצא לי מרק 🙂
וגם לא שמתי אבקת מרק, פשוט הוספתי קצת כורכום ומלח במקום.
יצא טעים מאוד.

שנה טובה ניקי, מתאים להוסיף פטריות לתבשיל?

הי ניקי
כתבת בתגובה האחרונה שאפשר להוסיף עשבי תיבול.
טריים? יבשים? איזה?

הי ניקי
רוצה להכין לשבת ושתי שאלות- יש לי גזר גמדי לא קפוא. האם לשנות את זמן הבישול ? האם אפשר לשים כף קטצ׳ופ במקום הרסק?
תודה על המתכונים הנהדרים ועל זה שאת תמיד עונה ומהר

היי ניקי, את הבצל והשום מטגנים במחבת ואז מעבירים לסיר? אם כן לאחר הוספת המים התבלינים והגזר הגמדי או לפני?

הי ניקי, האם טיגון הבצל והשום בסיר שבו מבשלים אחר-כך או במחבת נפרדת? תודה וחג שמח.

הי ניקי, מה אפשר במקום אבקת מרק? תודה!