גזר גמדי ברוטב אדום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
גזר גמדי ברוטב אדום

גזר גמדי ברוטב אדום

איזה מתכון קליל להכנה, איזה כיף שיש מתכונים שתוך 15 דקות מוגשים לשולחן. יוצא טעים טעים, הגזר פריך וטעים עם יופי של רוטב, מתכון שהולך נהדר עם אורז לבן. מתכון קלאסי לארוחת צהריים יופי של תוספת.

3 מנות

מרכיבים:

400 ג’ גזר גמדי (קפואים)
בצל
שן שום
3/4 כפית פפריקה
כף רסק עגבניות
3/4 כפית סוכר
כוס וחצי מים
כף שטוחה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לשים במחבת 3 כפות שמן לקצוץ את הבצל לטגן עד שהוא מזהיב, לקצוץ את השום לטגן עם הבצל כדקה.

2. להוסיף תבלינים ומים לבשל שתי דקות להוסיף הגזר לנער מעט את הסיר, לבשל 10 – 15 דקות.

26871 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

עידנאור : “הכנתי לשבת. כל השבת התענגנו,הרוטב פשוט אלוהי!!!!!”

מגי : “זהו אחד התבשילים הטעימים ביותר שאכלתי לאחרונה.
חבל שהכנתי רק 400 ג’ ולא את השקית כולה….”

61
תגובות

  הרשם  
עדכן
הדס

הי ניקי,
אני מניחה שזה יוצא מתקתק עם עם הסוכר. אפשר להוריד את הסוכר? עדיין יהיה טעים ?
תודה

טליה

הי ניקי, כבר הרבה זמן עוקבת.אחרי המתכונים שלך. רובם נראים ממש טוב וגם יוצאים מוצלחים.
חייבת למיין שממש מםריע לי עניין אבקת המרק שאת.מתעקשת להוסיף.לכל מתכון שלך. אבקת המרק משטחת את יתר טעמים ובעצם נותנת.טעם אחיד לכל המתכונים כך שמאד קשה לדעת מה הטעם האמיתי של התבשיל. ואני שואלת למה?? למה בעידן שלנו היום כשאנחנו יודעים שאבקות מרק זה זבל. אני יודעת.את הדברים האלו ומפעילה שיקול דעת ולא מוסיפה אותם. אבל יש הרבה אנדים שעוקבים כאן שלא יודעים. וזה חבל.
אולי תבריאי קצת את המתכונים הנהדרים שלך ותורידי את האבקות המתועשות האלו? בטוחה שהרבה יודו לך.
תודה וחג שמח!

אלה

היי ניקי,אין לי גזר קפוא האם ניתן להישתמש בטרי ואם כן כמה זמן בישול לפני ?
תודה

אסתי

היי ניקי,
לבשל עם סיר סגור או ללא מכסה? על איזו אש? להביא לרתיחה ואז להנמיך?
תודה

מירי

הי ניקי
האם במקום סוכר אפשר לשים דבש/ סילאן?
תודה על מתכונים נפלאים