


גזר גמדי ברוטב אדום
איזה מתכון קליל להכנה, איזה כיף שיש מתכונים שתוך 15 דקות מוגשים לשולחן. יוצא טעים טעים, הגזר פריך וטעים עם יופי של רוטב, מתכון שהולך נהדר עם אורז לבן. מתכון קלאסי לארוחת צהריים יופי של תוספת.
3 מנות
מרכיבים:
400 ג’ גזר גמדי (קפואים)
בצל
שן שום
3/4 כפית פפריקה
כף רסק עגבניות
3/4 כפית סוכר
כוס וחצי מים
כף שטוחה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
1. לשים במחבת 3 כפות שמן לקצוץ את הבצל לטגן עד שהוא מזהיב, לקצוץ את השום לטגן עם הבצל כדקה.
2. להוסיף תבלינים ומים לבשל שתי דקות להוסיף הגזר לנער מעט את הסיר, לבשל 10 – 15 דקות.
58532 צפיות 57 צפיות היום
הוגש עם הודו עם תפוחי אדמה וסלט חצילים
גולשים מכינים וממליצים:
עידנאור : “הכנתי לשבת. כל השבת התענגנו,הרוטב פשוט אלוהי!!!!!”
מגי : “זהו אחד התבשילים הטעימים ביותר שאכלתי לאחרונה.
חבל שהכנתי רק 400 ג’ ולא את השקית כולה….”
אפשר להוסיף צימוקים? אם כן מה עדיף לבנים או כהים, ובאיזה שלב של הבישול להוסיף אותם?
תודה 😉
אין עלייך ניקי. כל מתכון שלך סוף!
הי ניקי,
אני מניחה שזה יוצא מתקתק עם עם הסוכר. אפשר להוריד את הסוכר? עדיין יהיה טעים ?
תודה
הי ניקי, כבר הרבה זמן עוקבת.אחרי המתכונים שלך. רובם נראים ממש טוב וגם יוצאים מוצלחים.
חייבת למיין שממש מםריע לי עניין אבקת המרק שאת.מתעקשת להוסיף.לכל מתכון שלך. אבקת המרק משטחת את יתר טעמים ובעצם נותנת.טעם אחיד לכל המתכונים כך שמאד קשה לדעת מה הטעם האמיתי של התבשיל. ואני שואלת למה?? למה בעידן שלנו היום כשאנחנו יודעים שאבקות מרק זה זבל. אני יודעת.את הדברים האלו ומפעילה שיקול דעת ולא מוסיפה אותם. אבל יש הרבה אנדים שעוקבים כאן שלא יודעים. וזה חבל.
אולי תבריאי קצת את המתכונים הנהדרים שלך ותורידי את האבקות המתועשות האלו? בטוחה שהרבה יודו לך.
תודה וחג שמח!
היי ניקי,אין לי גזר קפוא האם ניתן להישתמש בטרי ואם כן כמה זמן בישול לפני ?
תודה
היי ניקי,
לבשל עם סיר סגור או ללא מכסה? על איזו אש? להביא לרתיחה ואז להנמיך?
תודה
הי ניקי
האם במקום סוכר אפשר לשים דבש/ סילאן?
תודה על מתכונים נפלאים