תפוחי אדמה מניפה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפוחי אדמה מסרק

תפוחי אדמה מניפה

כיף של תפוחי אדמה נראים טוב בשולחן וההכנה קלי קלות. זה רק נראה מסובך אבל רחוק מזה. ממכרים טעימים וקלים!

 

מרכיבים:

7 תפוחי אדמה בינוניים / קטנים
כפית פפריקה מתוקה
1/4 כוס שמן זית
כוס מים (להכניס לתוך השקית)
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לשטוף היטב את תפוחי האדמה אין צורך לקלף, כל תפוח אדמה לחתוך לפרוסות צמודות אחת לשנייה עד החצי אפילו קצת יותר אם אפשר.

2. למלא קערה עם מים להכניס את תפוחי האדמה שיהיו מכוסים ויותר במים להשרות כמה שעות אפילו לילה ולסנן.

3. בקערה לערבב שמן ותבלינים לתבל את תפוחי האדמה מכל הכיוונים במיוחד בחריצים, לשים את תפוחי האדמה כלפי מטה שהחריצים נוגעים בתיבול להמתין כ 15 דקות.

4. לחמם תנור ל 200 מעלות כ 10 דקות מראש.

5. להכניס את התפוחי אדמה לשקית קוקי יחד עם הכוס מים לסגור לעשות כמה חורים, לאפות כשעה או עד שתפוחי האדמה רכים.

מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂

28024 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תפוחי אדמה מסרקתפוחי אדמה מסרקתפוחי אדמה מסרק

תפוחי אדמה מסרקתפוחי אדמה מסרק

50
תגובות

  הרשם  
עדכן
רוני

הי ניקי, מה נותנת ההשריה במים של תפוחי האדמה לפני התיבול והאפיה?

נדיה

האם אפשר לשים את התפוח אדמה והמים בכלי זכוכית, ויחד עם הכלי להכניס לשקית קוקי?

ליאת

הי ניקי, האם ניתן לעשות בלי שקית קוקי?
תודה רבה;)

נגה

היי ניקי,
תודה על האתר המדהים!
אני רוצה להכין את המתכון הזה, אשמח אם תעני לי על השאלות
1.האם את ההשרייה של התפוחי אדמה עם המים צריך לעשות במקרר?
2.איזה סוג תפוחי אדמה אפשר להשתמש? מה עדיף? האדומים? הצהובים?

תודה רבה! ואני ממש מעריכה אותך.

רייצ׳

היי ניקי
כמה זמן מראש אפשר להכין.
ז”א רוצה את זה לליל שבת – מתי צריכה להכין אותם?

אנונימי

היי ניקי, בשביל מה ההשריה??