יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים טבעוניים מתכונים לתשעה באב תוספות

שעועית ירוקה ברוטב עגבניות

18 יולי 2012
(Visited 34,183 times, 1 visits today)
שעועית ירוקה ברוטב עגבניות

שעועית ירוקה ברוטב עגבניות

השעועית הירוקה מככבת אצלי בהמון ארוחות זה הכי פשוט להפשיר ולהשתמש אין יותר קל מזה אני תמיד ממליצה להחזיק אותה בהקפאה לכל פעם שצריך תוספת מהירה.
ההכנה קלה ויוצאת כאן אחלה תוספת, שעועית פריכה ברוטב עגבניות תוספת מושלמת לכל ארוחה.

מרכיבים:

בצל בינוני
2 שיני שום
400 ג' שעועית ירוקה קצרה (קפואה)
4 עגבניות
כוס וחצי מים
כפית שטוחה פפריקה
2 כפות רסק עגבניות
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • אורז עם ירקות ארוחה בסיר – אין לי כוח להכין כלום

    אני רוצה לשתף אתכם בארוחת "אין לי כוח להכין כלום" ובכל זאת אני צריכה לארגן משהו קל ובימים החמים שעוברים עלינו למי יש חשק לאכול משהו כבד אז הלכתי על הירקות שהיו לי במקרר רציתי כמה שיותר צבעים שיהיה יפה בעיניים.
    זה נראה לא הכי הגיוני אבל זה יוצא מאוד טעים, בא לכם חיים קלים ? הגעתם למקום הנכון קבלו את ארוחת אין לי כוח להכין כלום שלי זה עומד לככב במטבחים שלכם.

  • צ'יפס זיגזג קריספי כמו בבורגר ראנץ

    אני כבר המון זמן מתכננת להכין צ'יפס זיגזג אבל לא היה לי את הכלי המתאים ובסוף מצאתי אחד כזה במגירת הכלים במטבח של אמא שלי ואוו איך הייתי מאושרת עכשיו אני יכולה להתקדם.
    לא רציתי להכין סתם צ'יפס אלא צ'יפס קראנצ'י כשנותנים ביס שומעים את ההתפצחות בפה הקרנצ'יות הורסת בפירוש צ'יפס שכיף לאכול וליד שניצלים זה חלומי.
    בשביל להגיע למצב של צ'יפס מושלם יש שלבים בדרך זה לוקח קצת זמן אבל חלק מהשלבים אפשר להכין מראש תשמעו לי התוצאה הסופית שווה הקריספיות מורגשת בכל ביס.
    בקשר לכלי אומנם התלהבתי ממנו אבל אין בעיה להשתמש בסכין.

  • אורז צהוב של בתי מלון

    היינו בחופשה והאורז הזה הוגש בכל ארוחה גם צהריים גם ערב אנשים חיסלו אותו כאילו בחיים לא טעמו אורז,
    זה הדבר הראשון שניגשו אליו בכל המבחר הגדול שהיה שם. בחיים שלי לא ראיתי אורז שמתחסל כל כך מהר והיו שם כמויות.
    ברגע שטעמתי הבנתי על מה כל המהומה זה היה אורז טעים ברמות וכולה אורז צהוב עם אטריות.
    חזרנו הבייתה ואמרתי לעצמי שאני חייבת להכין את האורז הזה, הוא גם יפהפה בהגשה מייד מושך את העין, למחרת צהריים הכנתי אותו בתוספת לשניצלים, צ'יפס וסלט ירקות אח כמה טעים והכי חשוב זה פשוט להכנה ובלי להסתבך.

    4 – 5 מנות

  • תפוחי אדמה אפויים בתנור

    אין ארוחה בלי תפוחי אדמה זאת התוספת המושלמת, חיפשתי להכין תוספת מהירה ושיהיה כמה שיותר פשוט לא הייתי בעניין להסתבך כי הרי הפשטות גוברת על הכל במיוחד כשצריך להכין אוכל מהיר.
    הלכתי על תפוחי אדמה ורציתי שהם יכנסו כמה שיותר מהר לתנור הרי השעון דופק והצהריים בדרך.
    פחות 10 דקות התבנית נכנסה לתנור זה פשוט מהיר וטעים ליד הבשר זה מושלם. חתכתי סלט ירקות ואפילו הכנתי סלט חצילים. איזה כיף של ארוחת צהריים בתאבון הייתי כאן.

    4 מנות

הכנות:

1. להרתיח סיר עם מים, לסמן איקס על כל עגבניה להכניס לסיר ולבשל 2 – 3 דקות לסנן ולהמתין לקירור.

2. לחתוך את הבצל לקוביות, לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מזהיב, לחתוך את השום לקוביות לטגן יחד עם הבצל כדקה שתיים.

3. לקלף את העגבניות לחתוך לקוביות קטנות להוסיף למחבת לטגן כדקה ולהוסיף את שאר המצרכים חוץ מהשעועית, לבשל 5 דקות ולהוסיף את השעועית.

4. לבשל 10 – 15 דקות מידי פעם לערבב.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש, אפשר להוסיף פלפל אדום.

שעועית ירוקה ברוטב עגבניות שעועית ירוקה ברוטב עגבניות שעועית ירוקה ברוטב עגבניות

גולשים מכינים וממליצים:

סימה : הכנתי לערב שבת כתוספת לאורז והבשר , יצא פשוט מדהים בצבע וכמובן הטעם . תודה על עוד מתכון קליל וטעים .

 

הרשם
עדכן
151 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות