שעועית ירוקה ברוטב עגבניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שעועית ירוקה ברוטב עגבניות

שעועית ירוקה ברוטב עגבניות

השעועית הירוקה מככבת אצלי בהמון ארוחות זה הכי פשוט להפשיר ולהשתמש אין יותר קל מזה אני תמיד ממליצה להחזיק אותה בהקפאה לכל פעם שצריך תוספת מהירה.
ההכנה קלה ויוצאת כאן אחלה תוספת, שעועית פריכה ברוטב עגבניות תוספת מושלמת לכל ארוחה.

מרכיבים:

בצל בינוני
2 שיני שום
400 ג’ שעועית ירוקה קצרה (קפואה)
4 עגבניות
כוס וחצי מים
כפית שטוחה פפריקה
2 כפות רסק עגבניות
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. להרתיח סיר עם מים, לסמן איקס על כל עגבניה להכניס לסיר ולבשל 2 – 3 דקות לסנן ולהמתין לקירור.

2. לחתוך את הבצל לקוביות, לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מזהיב, לחתוך את השום לקוביות לטגן יחד עם הבצל כדקה שתיים.

3. לקלף את העגבניות לחתוך לקוביות קטנות להוסיף למחבת לטגן כדקה ולהוסיף את שאר המצרכים חוץ מהשעועית, לבשל 5 דקות ולהוסיף את השעועית.

4. לבשל 10 – 15 דקות מידי פעם לערבב.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש, אפשר להוסיף פלפל אדום.

19941 צפיות 32 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שעועית ירוקה ברוטב עגבניות שעועית ירוקה ברוטב עגבניות שעועית ירוקה ברוטב עגבניות

גולשים מכינים וממליצים:

סימה : הכנתי לערב שבת כתוספת לאורז והבשר , יצא פשוט מדהים בצבע וכמובן הטעם . תודה על עוד מתכון קליל וטעים .

 

124
תגובות

  הרשם  
עדכן
שיר

האם אפשר להכין יום מראש?

שרון

היי ניקי
אני רוצה להכין את זה עם קציצות עוף האם יש דרך להכין את זה?

1 7 8 9