קינואה עם אטריות וירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קינואה עם אטריות וירקות

אני אוהבת תוספות קלות וטעימות, במיוחד תוספות שיש בהן הרבה ירקות טובים. הזדמנות להכניס לילדים קצת בריאות. קל פשוט וטעים.

מרכיבים:

2 כוסות קינואה
1/3 כוס אטריות דקיקות למרק
3 כוסות מים רותחים בנוסף צריך מי ברז להשריה של הקינואה.
בצל קצוץ דק
2 שיני שום
קישוא חתוך לקוביות
גזר חתוך לקוביות
בטטה קטנה חתוכה לקוביות
כף א. מרק / 2 כפיות מלח שטוחות
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לשים את הקינואה בקערה ולכסות אותה במים ויותר, להשרות כחצי שעה ולסנן.

2. לשים בסיר כמה כפות שמן להוסיף את הירקות ולטגן כמה דקות, להוסיף את האטריות לטגן כשתי דקות להוסיף את הקינואה מים ולתבל.

3. להרתיח לכסות, להנמיך ולבשל כ 18 דקות, להשאיר נכוסה 10 דקות נוספות.

14054 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קינואה עם אטריות וירקות

קינואה עם אטריות וירקות

25
תגובות

  הרשם  
עדכן
מעין

האם משרים את הקינואה על מנת להוציא משם את טעם הלוואי? כי אני בדרכלל שוטפת דקה מתחת לברז במסננת ועדיין לא אוהבת את הטעם לוואי האם ההשריה תעזור ?

חגית

שלום ניקי
אין לי בטטה.
אפשר תפוח אדמה במקום?

ליאה

היי ניקי, מתי שמים את ה3 כוסות מים רותחים ?

יהוסף שוורץ

הי ניקי,
את האטריות צריך לבשל קודם?

מגי

היי ניקי, למה צריך להשרות קינואה?