קינואה עם אטריות וירקות
אני אוהבת תוספות קלות וטעימות, במיוחד תוספות שיש בהן הרבה ירקות טובים. הזדמנות להכניס לילדים קצת בריאות. קל פשוט וטעים.
מרכיבים:
2 כוסות קינואה
1/3 כוס אטריות דקיקות למרק
3 כוסות מים רותחים בנוסף צריך מי ברז להשריה של הקינואה.
בצל קצוץ דק
2 שיני שום
קישוא חתוך לקוביות
גזר חתוך לקוביות
בטטה קטנה חתוכה לקוביות
כף א. מרק / 2 כפיות מלח שטוחות
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
1. לשים את הקינואה בקערה ולכסות אותה במים ויותר, להשרות כחצי שעה ולסנן.
2. לשים בסיר כמה כפות שמן להוסיף את הירקות ולטגן כמה דקות, להוסיף את האטריות לטגן כשתי דקות להוסיף את הקינואה מים ולתבל.
3. להרתיח לכסות, להנמיך ולבשל כ 18 דקות, להשאיר נכוסה 10 דקות נוספות.