בורגול עם ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בורגול עם ירקות

בורגול עם ירקות

מי תיאר לעצמו שבורגול יוצא כל כך טעים זה כל פעם מפתיע אותי מחדש. בלי השריות בלי סיבוכים נותן תוספת נהדרת לארוחה. לא הגיע הזמן להחליף את האורז בבורגול ?

מרכיבים:

כוס בורגול עבה
2 גזרים חתוכים קטן
בצל קצוץ דק
שן שום קצוצה
קישוא חתוך לקוביות
חצי כוס אפונה וגזר
2 כוסות מים
כף א. מרק / כפית מלח
פלפל שחור גרוס

הכנות:

1. לשים בסיר 3 כפות שמן להוסיף את הבצל ולטגן עד הזהבה, להוסיף את השום ולהמשיך לטגן.

2. להוסיף את שאר הירקות לטיגון קצר ואת הבורגול, לערבב להוסיף את המים ולתבל.

3. להרתיח לכסות ולהנמיך את האש לנמוכה. לבשל כ 15 דקות, להשאיר מכוסה 15 דקות נוספות

78735 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בורגול עם ירקותבורגול עם ירקות

גולשים מכינים וממליצים:

קרן : “רק רציתי לכתוב לך תודה גדולה!!!!
אתמול לראשונה הכנתי את הבורגול עם הירקות,חשבתי שאני אכין לעצמי לצהריים …פתאום הורי הגיעו ואחותי עם הבנות שלה,וטעימה אחת קטנה והם לא יכלו להפסיק לאכול את זה!!!!! אמא שלי ,שאף פעם לא מחמיאה לי על אוכל התמוגגה ואמרה שזה ממש מעדן. ואכן כך,איזה מעדן!
זה היה מדהים וטעים.
אז,תודה ענקית,ותודה על כל המתכונים והזמן שאת משקיעה כאן(שהוא לא מובן מאליו) ועושה מאיתנו בשלנים/יות טובים/ת יותר.”

שרית : “המתכון הזה נהיה מתכון קבוע אצלנו. פשוט מעדן!
הכנתי אותו היום ואפילו האפרוחית בת 10 חודשים התלקקה ורצתה עוד ועוד…. והיא בד”כ בקושי אוכלת כמה כפיות וזהו… את בטח מדמיינת איזה אושר גרמת לי 🙂
תודה לך ותמשיכי להביא לנו מתכונים טובים!”

76
תגובות

  הרשם  
עדכן
ג'ודית

מתכון אליפות!

חנה

פעם ראשונה שאני אוכלת בורגול טעים!! מתכון מעולה ממש! ואני מאלה ששונאים כל מה שבריא

אדוה

היי ניקי, אני מאוד אוהבת תבשילים עם בורגול אבל אני ובני המשפחה שלי לרוב חוטפים כאבי בטן מהבורגול.יכול להיות שאני צריכה להשרות לילה שלם נגיד? או שאולי יש סוג בורגול שיותר מתאים? יש הבדל בין דק לעבה? הלוואי ויש לך פיתרון

אלכס

היה טעים במיוחד!!! תודה רבה

1 4 5 6