יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני מתכוני תפוחי אדמה מתכונים טבעוניים מתכונים לתשעה באב תוספות

תפוחי אדמה כמו במדורה

24 אפריל 2017
(Visited 27,018 times, 29 visits today)
תפוחי אדמה כמו במדורה

תפוחי אדמה כמו במדורה

זה המתכון הכי קל שיש, תוך 50 דקות תפוחי אדמה פריכים זהובים רכים בטעם משגע עמדו על השולחן , הם ממכרים וכמה מחמאות קיבלתי על המתכון הנהדר הזה. זאת התוספת הכי טובה לארוחה.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

4 – 5 תפוחי אדמה בגודל בינוני
3 עגבניות חצויות
שמן זית
מלח גס / רגיל

אולי תאהב גם את...♥

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • מרק שום

    איזה מרק טעים! אני כל כך אוהבת שום והפעם ניצלתי את ההזדמנות והכנתי מרק עם המון שום, דגש על הרבה שום ואיזה טעים יצא חוויה לאוהבי השום.
    הוספתי בטטה, בצל גם תפוחי אדמה הצטרפו לחגיגה איזה מרק קרמי נהדר. בדקתי את התחזית דיברו על גשם ומרק חייב להיות, מתכון פשוט למרק שעושה ריח טוב בכל הבית, 40 דקות  והמרק הוגש לשולחן, קעריות מהבילות וריחניות. כמה פשוט ככה טעים.
    הגשתי עם עגבניות מיובשות ולחמניות של בית עכשיו בא לי גשם כל יום 🙂

    3 מנות

  • גזרים צלויים בתנור

    המתכונים הכי אהובים עליי לוקחים דקה הכנה ואת השאר אני משאירה לתנור. לפעמים קשה להאמין כמה המתכונים האלה יוצאים טוב כי בתכל’ס אין כאן כלום והתוצאה ללקק ת’אצבעות כמה  פשוט ככה טעים.
    גזרים צלויים במייפל, נגיעות של בלסמי, מעט שמן זית ותתכוננו להתאהב במתכון נהדר. תשמרו במועדפים שלא ילך לאיבוד ותכינו הרבה כי כל הזמן מנשנשים. אפילו לא קילפתי את הקליפה אין יותר קל מזה.

    3 – 4 מנות

  • מרק אפונה וגזר

    אמרו בחדשות שיש סערה בדרך וכל העוגות והעוגיות זזו הצידה, היום לא מעניין אותי מתוק החלטתי שאני מכינה מרק ירקות.
    היה לי אפונה וגזר בהקפאה ומשום מה אף לא הכנתי מרק איתם אלא רק תבשילים שונים אז הפעם הם נכנסו למרק עם פטרוזיליה, סלרי לא שכחתי את השום
    (איזה ניחוח נפלא) והוספתי אטריות ביצים רחבות כי רציתי לקבל מנה משביעה מלאה בכל טוב, ארוחה שלמה בסיר אחד.
    בעצם הכנתי סוג של מינסטרונה טעים. מה שיפה בהכנת מרק שכל ההכנה לוקחת אולי 5 דקות וכל השאר על האש עם טעימות כל הזמן 🙂
    מבחינתי שירד מבול אני מוכנה לסערה.

    4 מנות

הכנות:

  1. 1. לשטוף היטב את תפוחי האדמה אין צורך לקלף לסדר בתבנית שמתאימה למיקרו, להפעיל את המיקרו על עוצמה מלאה כ 10 דקות או עד שסכין חודרת בקלות.

2. לחמם תנור ל 220 מעלות, לחצות את התפוחי אדמה לאורך לסדר בתבנית כשהחלק החצוי כלפי מטה, לחצות את העגבניות ולסדר ליד התפוחי אדמה. להזליף שמן זית ולפזר מלח גס.

3. לאפות כ 40 דקות או עד שמזהיב.

כדאי לדעת ש…
זה מעולה ואוכלים הכל כולל הקליפה, אפשר להכין בלי העגבניות.

תפוחי אדמה כמו במדורהתפוחי אדמה כמו במדורה

הרשם
עדכן
31 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

יצא מדהים!!

הי, האם ניתן להכין יום לפני…?

שלום ניקי.
מה הכוונה לסדר את העגבניות ליד תפוחי האדמה? ביניהם? בצד? מלמעלה?
תודה רבה

בוקר טוב,ניקי!
מה שלומך?
למה יוצא לי יבש מאד מבחוץ?רך וטעים מבפנים אבל יבש בחוץ?
ועוד משו,יש לך מתכון של תפוחי אדמה קטנטנים שאפשר לחמם על הפלטה?

היי ניקי
הכוונה להניח את תפוחי האדמה על החלק השטוח או על החלק המעוגל עם הקליפה? כי אם על החלק השטוח איך הוא ישחים??

הגנתי ולקחנו לעל האש. נטרף ברגע.

ניקי היקרה,
האם אפשר להוסיף בטטה ולהכין את התפו”א לערב פסח?
תודה על הכל, שרי