יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני מתכוני תפוחי אדמה מתכונים טבעוניים תוספות

תפוחי אדמה אפויים ממכרים

26 ספטמבר 2017
(Visited 34,655 times, 1 visits today)
תפוחי אדמה אפויים ממכרים

תפוחי אדמה אפויים ממכרים

קסם של תפוחי אדמה, בפירוש תפוחי אדמה אליפות המתכון הכי קל שיש לתפוחי אדמה והם יוצאים מדהים! זהובים רכים, צבע משגע ריח שאין לעמוד בפניו. זה מתכון קלאסי לארוחת שישי אצלי הוא מככב כל השבוע.
תתכוננו להתאהב בתפוחי אדמה הכי טעימים שיש ואני לא אומרת סתם 🙂

4 מנות

מרכיבים:

קילו תפוחי אדמה
שמן קנולה
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • מרק שום

    איזה מרק טעים! אני כל כך אוהבת שום והפעם ניצלתי את ההזדמנות והכנתי מרק עם המון שום, דגש על הרבה שום ואיזה טעים יצא חוויה לאוהבי השום.
    הוספתי בטטה, בצל גם תפוחי אדמה הצטרפו לחגיגה איזה מרק קרמי נהדר. בדקתי את התחזית דיברו על גשם ומרק חייב להיות, מתכון פשוט למרק שעושה ריח טוב בכל הבית, 40 דקות  והמרק הוגש לשולחן, קעריות מהבילות וריחניות. כמה פשוט ככה טעים.
    הגשתי עם עגבניות מיובשות ולחמניות של בית עכשיו בא לי גשם כל יום 🙂

    3 מנות

  • גזרים צלויים בתנור

    המתכונים הכי אהובים עליי לוקחים דקה הכנה ואת השאר אני משאירה לתנור. לפעמים קשה להאמין כמה המתכונים האלה יוצאים טוב כי בתכל’ס אין כאן כלום והתוצאה ללקק ת’אצבעות כמה  פשוט ככה טעים.
    גזרים צלויים במייפל, נגיעות של בלסמי, מעט שמן זית ותתכוננו להתאהב במתכון נהדר. תשמרו במועדפים שלא ילך לאיבוד ותכינו הרבה כי כל הזמן מנשנשים. אפילו לא קילפתי את הקליפה אין יותר קל מזה.

    3 – 4 מנות

  • מרק אפונה וגזר

    אמרו בחדשות שיש סערה בדרך וכל העוגות והעוגיות זזו הצידה, היום לא מעניין אותי מתוק החלטתי שאני מכינה מרק ירקות.
    היה לי אפונה וגזר בהקפאה ומשום מה אף לא הכנתי מרק איתם אלא רק תבשילים שונים אז הפעם הם נכנסו למרק עם פטרוזיליה, סלרי לא שכחתי את השום
    (איזה ניחוח נפלא) והוספתי אטריות ביצים רחבות כי רציתי לקבל מנה משביעה מלאה בכל טוב, ארוחה שלמה בסיר אחד.
    בעצם הכנתי סוג של מינסטרונה טעים. מה שיפה בהכנת מרק שכל ההכנה לוקחת אולי 5 דקות וכל השאר על האש עם טעימות כל הזמן 🙂
    מבחינתי שירד מבול אני מוכנה לסערה.

    4 מנות

הכנות:

1. לשטוף היטב את תפוחי האדמה ולחתוך לפלחים עבים.

2. לחמם תנור ל 220 מעלות.

3. לסדר את תפוחי האדמה בתבנית, להשתדל שהתפוחי אדמה יהיו בשכבה אחת,  להזליף שמן ולפזר מלח.

4. לאפות כ 45 דקות או עד שתפוחי האדמה מזהיבים.

כדאי לדעת ש…
מי שבכל זאת לא אוהב את הקליפה שיקלף אותה, אני מעדיפה תפוחי אדמה אדומים אבל אפשר להשתמש בכל סוג שיש בבית.

גולשים מכינים וממליצים:

אסתי : “מעולה !!! טעים מאוד !!!
תבנית גדולה של תנור התרוקנה בארוחה אחת.
ממליצה מאוד למי שטרם הכינה. תודה ניקי.”

נעמה : “מהיר וקל ויצא פשוט מטורף!”

הרשם
עדכן
37 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

האם אפשר להכין ביום שישי לשבת אחה”צ

על איזה חימום לשים בתנור?

טעים – טעים – טעים!!

תודה רבה!

שלום. האם אוכלים את הקליפה?

היי ניקי, לא לקלף את הקליפה? גם בתפוחי אדמה עם קליפה אדומה??

שבת שלום. מה שלומך?
האם מתאים להוסיף פפריקה מתוקה או כורכום?