תפוחי אדמה אפויים ממכרים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפוחי אדמה אפויים ממכרים

תפוחי אדמה אפויים ממכרים

קסם של תפוחי אדמה, בפירוש תפוחי אדמה אליפות המתכון הכי קל שיש לתפוחי אדמה והם יוצאים מדהים! זהובים רכים, צבע משגע ריח שאין לעמוד בפניו. זה מתכון קלאסי לארוחת שישי אצלי הוא מככב כל השבוע.
תתכוננו להתאהב בתפוחי אדמה הכי טעימים שיש ואני לא אומרת סתם 🙂

4 מנות

מרכיבים:

קילו תפוחי אדמה
שמן קנולה
מלח

הכנות:

1. לשטוף היטב את תפוחי האדמה ולחתוך לפלחים עבים.

2. לחמם תנור ל 220 מעלות.

3. לסדר את תפוחי האדמה בתבנית, להשתדל שהתפוחי אדמה יהיו בשכבה אחת,  להזליף שמן ולפזר מלח.

4. לאפות כ 45 דקות או עד שתפוחי האדמה מזהיבים.

כדאי לדעת ש…
מי שבכל זאת לא אוהב את הקליפה שיקלף אותה, אני מעדיפה תפוחי אדמה אדומים אבל אפשר להשתמש בכל סוג שיש בבית.

18662 צפיות 72 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אסתי : “מעולה !!! טעים מאוד !!!
תבנית גדולה של תנור התרוקנה בארוחה אחת.
ממליצה מאוד למי שטרם הכינה. תודה ניקי.”

נעמה : “מהיר וקל ויצא פשוט מטורף!”

10
תגובות

  הרשם  
עדכן
עינת וייס

כמה שמן ומלח בהערכה גסה?

נעמה

מהיר וקל ויצא פשוט מטורף!

אפרת

היי ניקי
מה שלומך?
עברתי על התגובות, אפשר להוסיף בטטה?

כרמית נאור

הי ניקי, תודה על כל המתכונים. כיף גדול ותמיד קוצרת מחמאות:) האם ניתן להשתמש בשמן סויה?

חנה

שלום ניקי יקרה.
האם אפשר גם לעשות עם שמן זית? או שעדיף שלא?
תודה , חנה 🙂

הדסה

לא צריך קודם לבשל בסיר?
אף פעם לא מוכן לי כשזה רק בתנור…
מה דעתך?