תפוחי אדמה אפויים ממכרים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפוחי אדמה אפויים ממכרים

תפוחי אדמה אפויים ממכרים

יש לי תקופות שכל פעם אני נתפסת על מתכון אחד ומכינה אותו שוב ושוב. הפעם מדובר בתפוחי אדמה. אני אוהבת כשהתפוחי אדמה יוצאים רכים וזהובים מהתנור. הבת שלי התחילה לאכול אותם ישר מהתבנית.

3 מנות

מרכיבים:

קילו תפוחי אדמה
שמן קנולה
מלח

הכנות:

1. לשטוף היטב את תפוחי האדמה ולחתוך לפלחים עבים.

2. לחמם תנור ל 220 מעלות.

3. לסדר את תפוחי האדמה בתבנית, להשתדל שהתפוחי אדמה יהיו בשכבה אחת,  להזליף שמן ולפזר מלח.

4. לאפות כ 45 דקות או עד שתפוחי האדמה מזהיבים.

אפשר להוסיף בצל, לחצות שני בצלים ולפרוס דק, כ 20 דקות לפני הסיום לפזר את הבצלים מעל התפוחי אדמה ולהמשיך לאפות עד שהכל זהוב.

כדאי לדעת ש…
מי שבכל זאת לא אוהב את הקליפה שיקלף אותה, אני מעדיפה תפוחי אדמה אדומים אבל אפשר להשתמש בכל סוג שיש בבית.

13499 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תפוחי אדמה אפויים ממכרים

גולשים מכינים וממליצים:

אסתי : “מעולה !!! טעים מאוד !!!
תבנית גדולה של תנור התרוקנה בארוחה אחת.
ממליצה מאוד למי שטרם הכינה. תודה ניקי.”

4
תגובות

  הרשם  
עדכן
חנה

שלום ניקי יקרה.
האם אפשר גם לעשות עם שמן זית? או שעדיף שלא?
תודה , חנה 🙂

הדסה

לא צריך קודם לבשל בסיר?
אף פעם לא מוכן לי כשזה רק בתנור…
מה דעתך?