תפוחי אדמה ובטטות מוקרמים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפוחי אדמה ובטטות מוקרמים

תפוחי אדמה ובטטות מוקרמים

אין כמו תפוחי אדמה מוקרמים, אח השמנת כזאת טעימה. הפעם הצטרפו לחגיגה גם בטטות השילוב מושלם. הירקות יוצאים כאלה רכים והשמנת נותנת טעם נפלא.

מרכיבים:

5 תפוחי אדמה מאורכים
2 בטטות מאורכות
שמנת לבישול
חצי כוס חלב
50 ג’ גבינה צהובה מגורדת
כפית שום כתוש
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחמם מראש תנור ל 180 מעלות.

2. לפרוס את הירקות דק, את התפוחי אדמה לחלוט כ 5 דקות ולסנן.

3. לבשל במחבת חמה את השמנת, גבינה ותבלינים עד שכל הגבינה נמסה והכל אחיד.

4. לסדר את הירקות כמו רעפים, תפוח אדמה ובטטה לסירוגין.

5. לצקת מעל את רוטב השמנת. לאפות כ 45 דקות או עד שהכל זהוב ורך.

רגע לא הסתיים, אתם רוצים מתכון פרווה ? תלחצו כאן בבקשה

תפוחי אדמה מוקרמים פרווה

18450 צפיות 27 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תפוחי אדמה ובטטות מוקרמיםתפוחי אדמה ובטטות מוקרמיםתפוחי אדמה ובטטות מוקרמיםתפוחי אדמה ובטטות מוקרמים

גולשים מכינים וממליצים:

יעל : “המתכון הזה פשוט מושלם!!!
קל מהיר וטעים.
ממש קשה להתאפק עד שיוצא מהתנור”

רעות : “פשוט מושלם. תודה רבה!!!”

36
תגובות

  הרשם  
עדכן
טלי

לקלף את התפוחא או לא?

מיכל

היי ניקי
כל פעם שאני מנסה לעשות תפוא ובטטות מוקרמים השמנת מתגבנת לי ויש המון נוזלים מגעילים למטה
מה לעשות כדי שזה לא יקרה? להוסיף אותה בסוף אחרי האפייה?

רחל

הי ניקי
אולי תוכלי לעזור לי?
הערב יש לי מסיבה עם חברות,
אני צריכה להביא תוספת חלבית
יש כבר פסטה מוקרמת ופשטידת פטריות חלבית.
יש לך אולי רעיון בשבילי חוץ מתפוא מוקרמים? (ולא מורכב כמובן..)

יערה

הי ניקי, אם חתכתי את התפוח אדמה בינוני אז כמה זמן לחלוט? והאם החליטה נעשית כשהתפוחי אדמה כבר פרוסים? תודה רבה