תפוחי אדמה אפויים מעולים
מתכון קל קל ואני אכתוב שוב הוא כל כך קל, תוספת מושלמת למי שאוהב תפוחי אדמה ולמי שרוצה תוספת מהירה. אני ממליצה למלא את התבנית של התנור הקטנים האלה נחטפים וחבל שיגמר מהר.
4 מנות
מרכיבים:
קילו תפוחי אדמה חתוכים לקוביות בינוניות
שמן זית
מלח
הכנות:
1. למלא סיר במים להרתיח להוסיף כפית מלח, לבשל את תפוחי האדמה עד שהם מעט מתרככים כ 10 דקות בערך ולסנן.
2. לשים נייר אפייה בתבנית מעל לסדר את תפוחי האדמה בשכבה אחת מעל לפזר מלח גס להזליף שמן זית.
3. תנור חם 180 מעלות לאפות כ 50 דקות או עד שכל התפוחי אדמה רכים.
גולשים מכינים וממליצים:
אביגיגי: סוף הדרך!!
רחלי : "יצא ממש טעים !! כולם רוצים עוד מאלה .. פשוטים וטעימים . (:"