תפוחי אדמה אפויים מעולים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפוחי אדמה אפויים מעולים

תפוחי אדמה אפויים מעולים

מתכון קל קל ואני אכתוב שוב הוא כל כך קל, תוספת מושלמת למי שאוהב תפוחי אדמה ולמי שרוצה תוספת מהירה. אני ממליצה למלא את התבנית של התנור הקטנים האלה נחטפים וחבל שיגמר מהר.

4 מנות

מרכיבים:

קילו תפוחי אדמה חתוכים לקוביות בינוניות
שמן זית
מלח

הכנות:

1. למלא סיר במים להרתיח להוסיף כפית מלח, לבשל את תפוחי האדמה עד שהם מעט מתרככים כ 10 דקות בערך ולסנן.

2. לשים נייר אפייה  בתבנית מעל לסדר את תפוחי האדמה בשכבה אחת מעל לפזר מלח גס להזליף שמן זית.

3. תנור חם 180 מעלות לאפות כ 50 דקות או עד שכל התפוחי אדמה רכים.

18555 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תפוחי אדמה אפויים מעולים

תפוחי אדמה אפויים מעולים

תפוחי אדמה אפויים מעוליםתפוחי אדמה אפויים מעולים

גולשים מכינים וממליצים:

אביגיגי: סוף הדרך!!

רחלי : “יצא ממש טעים !! כולם רוצים עוד מאלה .. פשוטים וטעימים . (:”

42
תגובות

  הרשם  
עדכן
אילנית

ניקי האם את משתמשת בתפוחי אדמה אדומים והאם את ממליצה גם על הלבנים?ובערך כמה שמן להזליף בכפות?

הדר

הי ניקי

אפשר לוותר על השלב של בישול התפוא?

תודה

דיאן

הכנתי אותן אתמול. נאלצתי להכין עוד מנה כיוון שהכל התחסל. טעים ביותר. תודה רבה!

דני

אני נותן לתפוחי אדמה להתקרר טוב לאחר הבישול במים ואז מוסיף גם טימין, שום קצוץ, פרמז’ן והרבה פירורי לחם.

יוצאים תפוחי אדמה קריספים במיוחד וטעימים רצח.

עדי

היי ניקי
כמה תפוחי אדמה זה קילו?

תומר

ניקי,
הרבה מאד מתכוני ארוחות צהריים אצלך מכילים תפוחי אדמה על איזה מהמם היית הכי ממליצה

איציק

האם יש צורך לקלף את התפ״א?