תפוחי אדמה אפויים מעולים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפוחי אדמה אפויים מעולים

תפוחי אדמה אפויים מעולים

מתכון קל קל ואני אכתוב שוב הוא כל כך קל, תוספת מושלמת למי שאוהב תפוחי אדמה ולמי שרוצה תוספת מהירה. אני ממליצה למלא את התבנית של התנור הקטנים האלה נחטפים וחבל שיגמר מהר.

4 מנות

מרכיבים:

קילו תפוחי אדמה חתוכים לקוביות בינוניות
שמן זית
מלח

הכנות:

1. למלא סיר במים להרתיח להוסיף כפית מלח, לבשל את תפוחי האדמה עד שהם מעט מתרככים כ 10 דקות בערך ולסנן.

2. לשים נייר אפייה  בתבנית מעל לסדר את תפוחי האדמה בשכבה אחת מעל לפזר מלח גס להזליף שמן זית.

3. תנור חם 180 מעלות לאפות כ 50 דקות או עד שכל התפוחי אדמה רכים.

16860 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תפוחי אדמה אפויים מעולים

תפוחי אדמה אפויים מעולים

תפוחי אדמה אפויים מעוליםתפוחי אדמה אפויים מעולים

גולשים מכינים וממליצים:

אביגיגי: סוף הדרך!!

רחלי : “יצא ממש טעים !! כולם רוצים עוד מאלה .. פשוטים וטעימים . (:”

40
תגובות

  הרשם  
עדכן
רינת

לחתוך לקוביות לפני או א
רי הרתחה?

זהבית

האם ניתן להשתמש בשמן רגיל במקום? פשוט אין לי שמן זית..

מיכל

הי ניקי,
אני צריכה להכין תפו”א עכשיו אבל הם יוגשו מחר…
האם המתכון הזה מתאים או שיש המלצה לאחר?
תודה

שם *מיטל

היי ניקי, אפשר להוסיף ברוקולי לצד התפוחי אדמה? אם כן צריך לחלוט אותם קצת לפני כמו את התפוחי אדמה?

הדס

תפוחי אדמה לא פחות מ – מעולים.
הכנתי למנגל – התחסל!!!
בעלי ביקש ש– אכין גם לשבת.
הכנתי..
מתכון אדיר

ורדית

היי ניקי, האם צריך ך
לשמור במקרר למחר או אפשר לשמור עד מחר בטמפרטורת החדר?

גל

התפוחי אדמה טעימים מאד.
איך עושים שייצא זהוב?
לי הם ייצאו לבנים