ירקות אפויים כתומים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ירקות אפויים כתומים

ירקות אפויים כתומים

תנו לי ירקות בכמות גדולה, אני יכולה לוותר על כל השאר אין משהו שיכול להתחרות בירקות אפויים, זה הדבר הראשון שאני אוכלת ואני תמיד משתדלת שיהיו ירקות אפויים בארוחה. מה שהכי יפה  זה קלות ההכנה, לחתוך ולהכניס לתנור זה כל הסיפור. תענוג של מתכון כיף להכין והכי כיף לאכול.

מרכיבים:

300 ג’ דלעת
4 גזרים
בטטה בינונית
4 פלפלים
2 פלפל שושקה
2 בצלים
5 שיני שום
10 עגבניות שרי
מלח גס
כף סילאן
שמן זית


הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לחתוך את הגזר, בטטה, דלעת והפלפל למקלות, את השושקה לחתוך לעיגולים, בצל לחצות ולפרוס דק, את העגבניות שרי לחצות, שום לפרוס דק, להעביר את הירקות לתבנית עם נייר אפייה לפזר אותם באופן שווה.

3. להזליף שמן זית לפזר מלח וסילאן.

4. להכניס לתנור ולאפות כ 50 דקות.

7182 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ירקות אפויים כתומיםירקות אפויים כתומיםירקות אפויים כתומים

גולשים מכינים וממליצים:

נטלולי : “כמה פשוט ככה טעים! מנה טעימה ברמות על”


9
תגובות

  הרשם  
עדכן
מרינה

הי ניקי רוצה להכין אבל אין לי עגבניות שרי אפשר עגבניות רגילות אם כן כמה??

דנידין

מזה פלפל שושקה?

אתי

הי ניקי,
האם אפשר לעשות את המתכון עם גזר גמדי משקית? (אני רוצה להכין גזר מתוק לסימנים של ראש השנה…)
תודה שאת “מסדרת” לנו את כל השנה, שנה טובה ומבורכת!

נטלולי

כמה פשוט ככה טעים! מנה טעימה ברמות על. לעולם לא ימאס לי לכתוב לך ניקי שהמתכונים שלך לא פחות ממופלאים! אני מברכת את היום שבו נכנסת לחיינו או יותר נכון למטבח שלנו