ירקות אפויים כתומים
תנו לי ירקות בכמות גדולה, אני יכולה לוותר על כל השאר אין משהו שיכול להתחרות בירקות אפויים, זה הדבר הראשון שאני אוכלת ואני תמיד משתדלת שיהיו ירקות אפויים בארוחה. מה שהכי יפה זה קלות ההכנה, לחתוך ולהכניס לתנור זה כל הסיפור. תענוג של מתכון כיף להכין והכי כיף לאכול.
מרכיבים:
300 ג' דלעת
4 גזרים
בטטה בינונית
4 פלפלים
2 פלפל שושקה
2 בצלים
5 שיני שום
10 עגבניות שרי
מלח גס
כף סילאן
שמן זית
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות.
2. לחתוך את הגזר, בטטה, דלעת והפלפל למקלות, את השושקה לחתוך לעיגולים, בצל לחצות ולפרוס דק, את העגבניות שרי לחצות, שום לפרוס דק, להעביר את הירקות לתבנית עם נייר אפייה לפזר אותם באופן שווה.
3. להזליף שמן זית לפזר מלח וסילאן.
4. להכניס לתנור ולאפות כ 50 דקות.
גולשים מכינים וממליצים:
נטלולי : "כמה פשוט ככה טעים! מנה טעימה ברמות על"