יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים טבעוניים תוספות

ירקות אפויים כתומים

15 אוגוסט 2017
(Visited 7,706 times, 6 visits today)
ירקות אפויים כתומים

ירקות אפויים כתומים

תנו לי ירקות בכמות גדולה, אני יכולה לוותר על כל השאר אין משהו שיכול להתחרות בירקות אפויים, זה הדבר הראשון שאני אוכלת ואני תמיד משתדלת שיהיו ירקות אפויים בארוחה. מה שהכי יפה  זה קלות ההכנה, לחתוך ולהכניס לתנור זה כל הסיפור. תענוג של מתכון כיף להכין והכי כיף לאכול.

מרכיבים:

300 ג’ דלעת
4 גזרים
בטטה בינונית
4 פלפלים
2 פלפל שושקה
2 בצלים
5 שיני שום
10 עגבניות שרי
מלח גס
כף סילאן
שמן זית

אולי תאהב גם את...♥

  • לחם רך ואוורירי

    בא לכם להכין לחם רך ואוורירי לשבת ? בעצם למה לא להכין לארוחת ערב ?
    לחם חלומי תסתכלו בסרטון ותראו כמה רך הוא יוצא, מסוג הלחמים שאי אפשר להפסיק לאכול.
    אני רוצה לגלות לכם סוד הכנתי אותו ללא מערוך הכל בידיים ועכשיו אתם חושבים שזה יותר קשה ומי בכלל צריך את זה אז לא בכלל לא קשה והסברתי בסרטון איך לעבוד עם הבצק שיצא הכי טוב.
    מתכון חובה בכל בית אין כמו הלחם הזה בקלות ההכנה ובתוצאה הסופית, מרקם מעולה של בצק שמרים. אין כמו לפתוח את היום עם ריח של אפייה של לחם רך ואוורירי ממכר וסופר טעים.

    2 לחמים

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • מרק שום

    איזה מרק טעים! אני כל כך אוהבת שום והפעם ניצלתי את ההזדמנות והכנתי מרק עם המון שום, דגש על הרבה שום ואיזה טעים יצא חוויה לאוהבי השום.
    הוספתי בטטה, בצל גם תפוחי אדמה הצטרפו לחגיגה איזה מרק קרמי נהדר. בדקתי את התחזית דיברו על גשם ומרק חייב להיות, מתכון פשוט למרק שעושה ריח טוב בכל הבית, 40 דקות  והמרק הוגש לשולחן, קעריות מהבילות וריחניות. כמה פשוט ככה טעים.
    הגשתי עם עגבניות מיובשות ולחמניות של בית עכשיו בא לי גשם כל יום 🙂

    3 מנות

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לחתוך את הגזר, בטטה, דלעת והפלפל למקלות, את השושקה לחתוך לעיגולים, בצל לחצות ולפרוס דק, את העגבניות שרי לחצות, שום לפרוס דק, להעביר את הירקות לתבנית עם נייר אפייה לפזר אותם באופן שווה.

3. להזליף שמן זית לפזר מלח וסילאן.

4. להכניס לתנור ולאפות כ 50 דקות.

ירקות אפויים כתומיםירקות אפויים כתומיםירקות אפויים כתומים

גולשים מכינים וממליצים:

נטלולי : “כמה פשוט ככה טעים! מנה טעימה ברמות על”

הרשם
עדכן
9 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי רוצה להכין אבל אין לי עגבניות שרי אפשר עגבניות רגילות אם כן כמה??

מזה פלפל שושקה?

הי ניקי,
האם אפשר לעשות את המתכון עם גזר גמדי משקית? (אני רוצה להכין גזר מתוק לסימנים של ראש השנה…)
תודה שאת “מסדרת” לנו את כל השנה, שנה טובה ומבורכת!

כמה פשוט ככה טעים! מנה טעימה ברמות על. לעולם לא ימאס לי לכתוב לך ניקי שהמתכונים שלך לא פחות ממופלאים! אני מברכת את היום שבו נכנסת לחיינו או יותר נכון למטבח שלנו