


שעועית מש עם ירקות
אני אוהבת את השעועית הזאת מאוד מזכירה חטיף, אפשר לאכול אותה אחרי בישול או להוסיף אותה לירקות כמו כאן.
3 – 4 מנות
מרכיבים:
4 תפוחי אדמה בינוניים
2 גזרים
שליש כוס שעועית מש
מלח
הכנות:
1. להרתיח מים עם כפית מלח להוסיף את השעועית ולבשל כ 30 – 35 דקות השעועית אמורה להיות רכה.
2. לחתוך את התפוחי אדמה והגזר לקוביות קטנות, לשים במחבת חמה שמן בכמות שתכסה את התחתית וקצת יותר, להוסיף את הירקות ולטגן תוך כדי ערבוב כמה דקות עד שהירקות מזהיבים ורכים.
4. להוסיף את המש לטגן כדקה ולהוריד מהאש, לתבל עם מלח.
33051 צפיות 27 צפיות היום
מטבוחהמרק תרד
היי ניקי היקרה!!!
זוכרת שהיה לך גם מתכון מצוין של אורז עם שעועית מש – לאן הוא נעלם?
היי ניקי
האם הוספת כפית המלח למים בשלב הראשון כשמרתיחים מים לשעועית האם היא הכרחית לשלב זה? מה תפקידה? או ניתן לוותר?
היי ניקי
אני מכינה עכשיו את המתכון העיניין הוא שאני מכינה בסיר נירוסטה לא מטגנת מטעמי בריאות וישר הירקות נדבקות לתחתית ולכן הוספתי כוס מים וגם לוקח הרבה זמן לגזר ולתפוחי אדמה להתרכך מה הניתן לעשות כדי לזרז את הריכוך ולקצר את בישול תפוחי האדמה והגזר עם שימוש בנירוסטה.
היי ניקי
אני מכינה עכשיו את המתכון העיניין הוא שאני מכינה בסיר נירוסטה לא מטגנת מטעמי בריאות וישר הירקות נדבקות לתחתית ולכן הוספתי כוס מים וגם לוקח הרבה זמן לגזר ולתפוחי אדמה להתרכך מה הניתן לעשות כדי לזרז את הריכוך ולקצר את בישול תפוחי האדמה והגזר עם שימוש בנירוסטה.
היי רציתי לשאול איפה קונים את המש ?
היי ניקי
האם תפוחי אדמה אדומים מתאימים?
היי ניקי ערב טוב
אני מאד אוהבת את המתכון הנל, במתכון המקורי אני זוכרת שהיה גם שום ובצל, היו עוד רכיבים?
תודה רבה 🙂