


שעועית מש עם ירקות
אני אוהבת את השעועית הזאת מאוד מזכירה חטיף, אפשר לאכול אותה אחרי בישול או להוסיף אותה לירקות כמו כאן.
3 – 4 מנות
מרכיבים:
4 תפוחי אדמה בינוניים
2 גזרים
שליש כוס שעועית מש
מלח
הכנות:
1. להרתיח מים עם כפית מלח להוסיף את השעועית ולבשל כ 30 – 35 דקות השעועית אמורה להיות רכה.
2. לחתוך את התפוחי אדמה והגזר לקוביות קטנות, לשים במחבת חמה שמן בכמות שתכסה את התחתית וקצת יותר, להוסיף את הירקות ולטגן תוך כדי ערבוב כמה דקות עד שהירקות מזהיבים ורכים.
4. להוסיף את המש לטגן כדקה ולהוריד מהאש, לתבל עם מלח.
34189 צפיות 3 צפיות היום
מטבוחהמרק תרד
שלום, צריך להשרות את השעועית מש לפני ואם כן כמה זמן? תודה
שלום ניקי, במקום שעועית מש -עדשים שחורות-גם כן טעים?
בוקר טוב ניקי
מה מטרת המלח במים של שעועית מש
רק לטעם ?
כי ידוע שמלח מעכב ריכוך של קטניה ,ככה אומרים .
תודה על האתר הנפלא ועל התגובה בקרוב.
יום מקסים לך.
תודה ניקי. אנסה שוב בפעם הבאה.
הי ניקי, לצערי נדבקו לתחתית תפוחי האדמה, נאלצתי לאחר רבע שעה להוסיף קצת מים, וכל התחתית השתחררה. מה לא עשיתי טוב. ושמתי המון שמן בהתחלה.
הי ניקילא צריך לבשל קודם את תפוחי האדמה?
היי.
אפשר להחליף את תפוחי האדמה בדלעת וקישואים?