יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מתכוני אורז תוספות

אורז צהוב עם אפונה וגזר

27 מרץ 2019
(Visited 43,209 times, 49 visits today)
אורז צהוב עם אפונה וגזר

אורז צהוב עם אפונה וגזר

אורז צבעוני קל טעים, נראה מאוד מושקע נכון ?
זה רק נראה אבל לא באמת השקעתי. התוצאה הסופית נהדרת אורז פיצוץ ששווה כל כל ביס ואחרי שתכינו תבינו על מה אני מדברת.
אני אוהבת את הצבעוניות שלו זה מסוג המתכונים שאני אוהבת להכין לאורחים הוא נראה משגע בהגשה וההכנה שלו לוקחת 5 דקות בדיוק כל השאר על האש.
זה מסוג המתכונים שבדרך כלל ששואלים אותי אפשר לקבל את המתכון של האורז והגיע הזמן שאני אכתוב אותו בצורה מסודרת.

מרכיבים:

2 כוסות אורז בסמטי
כוס אטריות דקיקות
כוס אפונה וגזר (קפואים)
כף יפה של סילאן
כפית שטוחה כורכום
3 כוסות מים
כף מלאה א. מרק
חצי כפית פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

  • גזרים צלויים בתנור

    המתכונים הכי אהובים עליי לוקחים דקה הכנה ואת השאר אני משאירה לתנור. לפעמים קשה להאמין כמה המתכונים האלה יוצאים טוב כי בתכל’ס אין כאן כלום והתוצאה ללקק ת’אצבעות כמה  פשוט ככה טעים.
    גזרים צלויים במייפל, נגיעות של בלסמי, מעט שמן זית ותתכוננו להתאהב במתכון נהדר. תשמרו במועדפים שלא ילך לאיבוד ותכינו הרבה כי כל הזמן מנשנשים. אפילו לא קילפתי את הקליפה אין יותר קל מזה.

    3 – 4 מנות

  • פרגיות ברוטב ברביקיו ודבש

    תרשו לי זה טעים ברמות. כשאני רוצה להכין ארוחת הצהריים לילדים (שימו שניצל בצד לרגע) אני מכינה את המתכון הזה.
    ואוו כמה טעים וכמה פשוט להכין, הרוטב הזה גאוני!  הוא נותן טעם מופלא לפרגיות, לחזה עוף ואפילו לכנפיים, מה שיש לכם הולך.
    פשוט פשוט לערבב ולתבל את הפרגיות אני מבטיחה שלא תפסיקו לנשנש.
    ממבט ראשון לא נראה משהו אבל ברגע שתטעמו אין מצב שתפסיקו להכין.
    אפשר להכין כמות מהרוטב ולשמור בהקפאה זה נשמר נהדר.

    3 – 4 מנות

  • מרק עגבניות ואורז ללא שמן

    הגשם הגיע ואיתו החשק למרק עגבניות כמה שאני אוהבת את המרק הזה. דמיינתי את הבצל, שום והעגבניות והאורז שכל כך מתאים לעגבניות.
    אני מכינה את מרק העגבניות בדרך שונה מהרגיל, מסקרן אתכם ? תצטרכו לראות את הסרטון או לפחות לקרוא את המתכון.
    אני מוסיפה עוד משהו חשוב אין שמן במרק לא הוספתי אפילו טיפת שמן ויצא מרק מושלם. אתם יודעים לא חשבתי שזה אפשרי אבל אפשר להכין מרק נהדר ללא שמן אתם חייבים לנסות.

    4 מנות

הכנות:

1. להשרות את האורז 10 – 15 דקות לסנן את המים בקטנה כזה.

2.  לחמם סיר עם 3 כפות שמן להוסיף את האטריות לטגן כמה דקות תוך כדי ערבוב עד שהן מזהיבות יפה (שימו לב זה קורה מהר) להוסיף את האורז לערבב כמה שניות להוסיף את האפונה והגזר סילאן, תבלינים ואת המים.

*3. לכסות להנמיך את האש לבשל 20 דקות לסגור את האש להשאיר 10 דקות מכוסה.

כדאי לדעת ש…
אורז רגיל יסמין, פרסי לוותר על ההשרייה.

אורז צהוב עם אפונה וגזראורז צהוב עם אפונה וגזראורז צהוב עם אפונה וגזר

הרשם
עדכן
78 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

התמונה של האפליקציה לא כשרה

אפשר להכין מהבוקר לערב מראש? איך לשמור ואיך לחמם?

ניקי אם יש לי אורז לבן מוכן ניתן לשלב עם המתכון או חייבים אורז שלא בושל? תודה רבה

הי ניקי , אין לי סילאן , אפשר דבש או לוותר על הסילאן?

האם אפשר אפונה יבשה? לבשל אותה קודם?

הי, האם אפשר אפונה יבשה ואם כן איך? תודה

זה בסדר לשים אפונה וגזר לא קפוא אלא משימורים? אין לי