תפוחי אדמה אפויים מעוכים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

תפוחי אדמה אפויים מעוכים

זה מתכון ממכר להפליא, אין כאן כמעט כלום וזה היופי במתכון הזה. התוצאה שהילדים חיסלו הכל וכמובן הצטערתי שלא הכנתי עוד. מראש אני אומרת תכינו כמה שיותר המתכון הזה נהדר.

מרכיבים:

מכירים את התפוחי האדמה הקטנים שמגיעים בשקיות יחסית גדולות ?
אז הכוונה לתפוחי האדמה האלה. אפשר להשתמש בכמה שרוצים החלטה שלכם.
מלח
מלח גס
שמן

הכנות:

1. לחמם תנור ל 200 מעלות.

2. בינתיים לקלף את התפוחי אדמה, להניח על תבנית עם נייר אפייה, להזליף על כל תפוח אדמה שמן להכניס לתנור ולאפות כ 20 דקות, אולי קצת יותר, התפוחי אדמה אמורים להיות רכים ומעט זהובים.

4. לקחת מועך של פירה ולמעוך כל תפוח אדמה, להזליף שמן מעל לפזר מלח גס ולהחזיר לתנור, לאפות עוד כ 30 – 40 דקות.

  • תפוחי אדמה קטנים עדיפים כאן התוצאה יותר טובה.

מתכוני תפוחי אדמה

16051 צפיות 20 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תפוחי אדמה אפויים מעוכיםתפוחי אדמה אפויים מעוכיםתפוחי אדמה אפויים מעוכיםתפוחי אדמה אפויים מעוכים

גולשים מכינים וממליצים:

סמדר : “הכנתי את המתכון וזה פשוט נחטף. הילדים אמרו שהם לא טעמו דבר טעים כזה הרבה זמן. את פשוט אלופה!!!!”

מירב : “הבת שלי: יו איזה טעים..יאמי!
ככה אני אוהבת לשמוע אחרי שמכינה..אגב, זו כבר פעם שנייה..גם בסיבוב הקודם טרפו..”

שושנה : “תפוחי אדמה נהדרים!!
ילדים ומבוגרים חיסלו במהירות! תזכרו להכין הרבה…”

מרב : “התפו”א יצאו נפלא ומגוונים את הארוחה (אצלנו אין ארוחה ללא תוספת של תפו”א) ובכלל המתכונים שלך מככבים אצלנו! איזה כיף שיש אותך (:”

אפרת : “ואי ואי ואי!!! יזה מעדן אין דברים כאלה… מאין שילוב מדהים כזה בין פירה וצ׳יפס! מהמםםם”

37
תגובות

  הרשם  
עדכן
יונה

האם מתאים להכין ביום שישי ולחמם על פלטה ולהגיש בשבת בבוקר?

שלומית

הכנו אתמול וטרפנו הכל! ממש חטיף מדהים לנשנוש או כתוספת.

אפרת

ואי ואי ואי!!! יזה מעדן אין דברים כאלה… מאין שילוב מדהים כזה בין פירה וצ׳יפס! מהמםםם

חיה

האם אפשר להשתמש בתפוחי אדמה קטנטנים עם הקליפה?

אירה

וואייי איך זה נראה