תפוחי אדמה אפויים מעוכים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפוחי אדמה אפויים מעוכים

תפוחי אדמה אפויים מעוכים

זה מתכון ממכר להפליא, אין כאן כמעט עבודה וזה היופי במתכון הזה. התוצאה שהילדים חיסלו הכל וכמובן הצטערתי שלא הכנתי עוד. מראש אני אומרת תכינו כמה שיותר המתכון הזה נהדר.

מרכיבים:

מכירים את התפוחי האדמה הקטנים שמגיעים בשקיות יחסית גדולות ?
אז הכוונה לתפוחי האדמה האלה. אפשר להשתמש בכמה שרוצים החלטה שלכם.
מלח
שמן


הכנות:

1. לחמם תנור ל 200 מעלות.

2. בינתיים לקלף את התפוחי אדמה, להניח בתבנית עם נייר אפייה, להזליף על התפוחי אדמה שמן ולפזר מלח, להכניס לתנור ולאפות כ 20 דקות, אולי קצת יותר התפוחי אדמה אמורים להיות רכים ומעט זהובים.

4. לקחת מועך של פירה ולמעוך כל תפוח אדמה להשאיר קצת עובי לא למעוך עד הסוף, להזליף קצת שמן מעל ולאפות עוד כ 20 דקות התפוחי אדמה מזהיבים.

  • כדאי לדעת ש…
    לא להכין מראש רק ביום ההגשה, מומלץ להשתמש בתפוחי אדמה קטנים – בינוניים התוצאה יותר טובה.

מתכוני תפוחי אדמה

17912 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תפוחי אדמה אפויים מעוכיםתפוחי אדמה אפויים מעוכים

גולשים מכינים וממליצים:

סמדר : “הכנתי את המתכון וזה פשוט נחטף. הילדים אמרו שהם לא טעמו דבר טעים כזה הרבה זמן. את פשוט אלופה!!!!”

מירב : “הבת שלי: יו איזה טעים..יאמי!
ככה אני אוהבת לשמוע אחרי שמכינה..אגב, זו כבר פעם שנייה..גם בסיבוב הקודם טרפו..”

שושנה : “תפוחי אדמה נהדרים!!
ילדים ומבוגרים חיסלו במהירות! תזכרו להכין הרבה…”

מרב : “התפו”א יצאו נפלא ומגוונים את הארוחה (אצלנו אין ארוחה ללא תוספת של תפו”א) ובכלל המתכונים שלך מככבים אצלנו! איזה כיף שיש אותך (:”

אפרת : “ואי ואי ואי!!! יזה מעדן אין דברים כאלה… מאין שילוב מדהים כזה בין פירה וצ׳יפס! מהמםםם”


48
תגובות

  הרשם  
עדכן
הדסה

הכנתי ויצא מדהים! עכשיו!

רותי ב.

ניקי, יש לי מלח רגיל וגם מלח עבה לבישול.
תודה רבה על עזרתך. אין עלייך!

רותי ב.

ניקי בוקר טוב, באיזה מלח צריך להשתמש? מלח רגיל,דק או העבה? תודה מראש. עדיין לא הכנתי את המתכון הזה, צריך הרבה זמן כדי להכין את המתכונים המופלאים שלך.