תפוחי אדמה אפויים מעוכים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפוחי אדמה מעוכים אפויים

תפוחי אדמה אפויים מעוכים

בפירוש אחד המתכונים הכי טובים לתפוחי אדמה, קסם של מתכון. אני חושבת שאפילו נסחפתי שאני קוראת לזה מתכון.
אין שום מתכון יש כאן דרך לאפות את תפוחי האדמה שהתוצאה היא תפוחי אדמה נהדרים. אני אוהבת להכין כמות שיהיה מספיק לנשנש מידי פעם וגם רצוי שיגיע משהו לשולחן 🙂
נטו תפוחי אדמה עם מלח ושמן בלי תבלינים, מקבלים כאן את הטעם הנפלא של התפוחי אדמה, תוספת מושלמת לכל ארוחה, תפוחי אדמה ממכרים קלים ונחטפים!

מרכיבים:

מכירים את התפוחי האדמה הקטנים שמגיעים בשקיות יחסית גדולות ?
אז הכוונה לתפוחי האדמה האלה. אפשר להשתמש בכמה שרוצים החלטה שלכם.
שימו לפחות 20 שימלא תבנית של תנור
מלח
שמן

הכנות:

1. לחמם תנור ל 200 מעלות.

2. בינתיים לקלף את התפוחי אדמה, להניח בתבנית עם נייר אפייה, להזליף על התפוחי אדמה שמן ולפזר מלח, להכניס לתנור ולאפות כ 20 דקות, אולי קצת יותר התפוחי אדמה אמורים להיות רכים ומעט זהובים.

4. לקחת מועך של פירה ולמעוך כל תפוח אדמה להשאיר קצת עובי לא למעוך עד הסוף, להבריש את התפוחי אדמה בשמן  ולאפות עוד כ 30 – 40 דקות התפוחי אדמה מזהיבים.

  • *כדאי לדעת ש…
    לא להכין מראש רק ביום ההגשה, מומלץ להשתמש בתפוחי אדמה קטנים – בינוניים התוצאה יותר טובה.

מתכוני תפוחי אדמה

34396 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תפוחי אדמה מעוכים אפוייםתפוחי אדמה מעוכים אפויים

תפוחי אדמה מעוכים אפוייםתפוחי אדמה מעוכים אפויים

גולשים מכינים וממליצים:

סמדר : “הכנתי את המתכון וזה פשוט נחטף. הילדים אמרו שהם לא טעמו דבר טעים כזה הרבה זמן. את פשוט אלופה!!!!”

ריקי : “יאווו הכנתי עוד לפני שהספקתי לשים בצלחות הכל נחטף יאוווו תודה ענקית”

מירב : “הבת שלי: יו איזה טעים..יאמי!
ככה אני אוהבת לשמוע אחרי שמכינה..אגב, זו כבר פעם שנייה..גם בסיבוב הקודם טרפו..”

שושנה : “תפוחי אדמה נהדרים!!
ילדים ומבוגרים חיסלו במהירות! תזכרו להכין הרבה…”

מרב : “התפו”א יצאו נפלא ומגוונים את הארוחה (אצלנו אין ארוחה ללא תוספת של תפו”א) ובכלל המתכונים שלך מככבים אצלנו! איזה כיף שיש אותך (:”

אפרת : “ואי ואי ואי!!! יזה מעדן אין דברים כאלה… מאין שילוב מדהים כזה בין פירה וצ׳יפס! מהמםםם”

70
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליבי

היי
אין לי מלח גס. מלח שולחן גם הולך? ועם כן אז כמה לשים?

אתי

האם ניתן להשתמש בתפוחי אדמה גדולים, לחתוך ל4 ואז לשים בתנור?
יצא טעים?

רעיה

היי ניקי,
תודה על מתכונים מנצחים שגם ממש מגרים:)
זה כבר המתכון השני שלי היום ממך- האם מתאים גם עם תפוחי אדמה רגילים- הקטנים שמביניהם?

דלית ווין

היי ניקי, באיזה שמן את משתמשת?

עינת

היי ניקי

ידוע שלמשל פירה או תפוחי אדמה צריך להגיש מיד .
מה עליי לעשות כדי שמאכל מהסוג הזה ישאר טעים עם מרקם טוב גם לאחר מספר שעות בישול או אפילו יום

המון תודה מראש .

שמן מאוד

ניקי ב היא הגורם מס’ 1 להשמנה בישראל. אי אפשר להפסיק לאכול.

מירי

איזה כיף שקיצרת את התהליך!
בעלי מתוסבך על זה! ותמיד התעצלתי לפנק אותו הרבה 🙂 כי זה לבשל ואז לאפות…

עכשיו זה קלי קלות! ואחד הדברים הטעימים!!!! צודקת שצריך להשליש כמויות